Üye silindi 5781
Şu ejderha vardı Zou'da ölen onu mu yapsak acabaAslında bir ara da gruplaşıp direkt ilk 3ü çıkarmaya çalışsak becerebilir miyiz? Bunu da yaparsak ankete oy veren yok demektir zaten.
Şu ejderha vardı Zou'da ölen onu mu yapsak acabaAslında bir ara da gruplaşıp direkt ilk 3ü çıkarmaya çalışsak becerebilir miyiz? Bunu da yaparsak ankete oy veren yok demektir zaten.
deve ne ola??@kekomancer reis dün drake e attığın gibi bugün de deveye atar mısın?
Et dönerdeve ne ola??
Zaten anketin bi ehemmiyeti kalmamış, olabildiğince absürt tiplere basalım oyları. Hiç listeye girme imkanı olmayan karakterler 1 saatliğine de olsa liste görsün bence.Şu ejderha vardı Zou'da ölen onu mu yapsak acaba
Düzenli organize olup oy verecekleri beliryeyip dağıtmamız gerek zor olur.Aslında bir ara da gruplaşıp direkt ilk 3ü çıkarmaya çalışsak becerebilir miyiz? Bunu da yaparsak ankete oy veren yok demektir zaten.
@Smoker a sorsak 1 saat bulamayacağımız karakterler söylerZaten anketin bi ehemmiyeti kalmamış, olabildiğince absürt tiplere basalım oyları. Hiç listeye girme imkanı olmayan karakterler 1 saatliğine de olsa liste görsün bence.
Bence bizim gazımızı alıyorlar şuan, Japonlar sandığa gidince bizim hiçbir önemimiz kalmayacak gibi hissediyorum. O yüzden birine uğraşmak yerine liste görmesi mümkün olmayan karakterleri 23 nisandaki çocuklar gibi 1 saatliğine başa geçirmek bana daha cazip geliyor. Tabi çoğunluk ne derse o, ben garanti bir oyu Shanks'a atıyorum zaten 2.nin nereye gittiği çok da önemli değilDüzenli organize olup oy verecekleri beliryeyip dağıtmamız gerek zor olur.
Ama ben X-Drake'yi ilk 50'ye sokalım düzenli olarak herkese bildirim gitsin diyorum. Yani yapabildiğimizi gördük zaten. Ama bir kıymeti olsun. Asıl sonuçlara etki edelim.
İlla Drake olacak diye bir şart yok. Forumda çoğunluk Zoro'yu birinci yapalım derse ona da uyarım ben.