Güzel olmuşUnuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Güzel olmuşUnuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Sanji Kratos'a doğru koşuyor yoksa bu arc onunla mı dövüşecek?Unuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Bende smoker'ın çevresindeyim ne yönrtici gibi olduğum zamanı gördünBu caps Korsanfan'ın gizli dengelerini açığa kavuşturmuştur!!!
Kaido'nun kafasındakiler: Her şeyin arkasındaki isimler. Her şeyi bunlar çeviriyor.
Smoker ve etrafındakiler: Gerçek yönetici tayfa
En alttakiler: Halk
Yönetici olduğumu bilmiyordum.Bu caps Korsanfan'ın gizli dengelerini açığa kavuşturmuştur!!!
Kaido'nun kafasındakiler: Her şeyin arkasındaki isimler. Her şeyi bunlar çeviriyor.
@Kuroro da halkın önünde oturuyor. Yoksa...Bu caps Korsanfan'ın gizli dengelerini açığa kavuşturmuştur!!!
Hasta lan bu. Animelerdeki hastalar gibi. Tam arc sonu serinin ana karakteri Kenny tarafından mangaka ittirmesiyle geçilecek kıvamda bir tensai.Bir de çok kısa sürede yapmış. Ben tam olarak ne için karakter sorduğunu bile anlamadım. Söyledi ama daha hayal bile edememiştim : ))
yukarı doğru perspektif gözükmesi lazımdı hafif, büyük luffy kötü dururduBaby 5 iyi giderdi belki sana.
@Montana
Ben niye çocuk Luffy'yim? Bi de boynuza oturtmuşsun? Sübliminal mesaj mı var?
Ana mesaja eklesene resmi.yukarı doğru perspektif gözükmesi lazımdı hafif, büyük luffy kötü dururdu
Halkın lideri.@Kuroro da halkın önünde oturuyor. Yoksa...