yazdım ya sana sevdiğin karakter söyle diye kratos dedinCidden harika ötesi olmuş eline sağlık. Ve kendimi kratos olarak görünce ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim böyle bir şey beklemiyordum, epey güldüm buna
yazdım ya sana sevdiğin karakter söyle diye kratos dedinCidden harika ötesi olmuş eline sağlık. Ve kendimi kratos olarak görünce ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim böyle bir şey beklemiyordum, epey güldüm buna
Dangalaklar Zoro vs Goku konuşmaktan attığımı farketmezler.At belki utanır, kıskanırlar :I
Efsane olmuş.Unuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Bari yetişkin saboyu koysaydın.Unuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Böyle bir şey tahmin etmemiştim kendimi kratos olarak düşününce bir an şok geçirdim sadece jhdasjkdhas şaka maka resme bayıldım cidden ellerine sağlıkyazdım ya sana sevdiğin karakter söyle diye kratos dedin
Sen sabo'ya laf mı ettinBari yetişkin saboyu koysaydın.
Neyse eline sağlık.
Killua ve Kratos’u aynı karede görmemize vesile oldunBöyle bir şey tahmin etmemiştim kendimi kratos olarak düşününce bir an şok geçirdim sadece jhdasjkdhas şaka maka resme bayıldım cidden ellerine sağlık
Yoo sabo'ya laf etmek istesem niye sabo olmak istiyim ki?Sen sabo'ya laf mı ettin
Doğru çok dadlı küçüklüğüYoo sabo'ya laf etmek istesem niye sabo olmak istiyim ki?