@FallAsleep foosha’nın muhtarını koydurtmuş favori karakterin o mu reis , Montana başından savmışsın gibi hissetmiştir
Her etiketlendiğimde gelip Luffy'e verdim oyu yalan yok:d Muazzam çalışma olmuş bu arada.bu @kekomancer ya ismini yazmayı unutmuşuz. Oy vermemişti zaten Allah yazdırmamış
Ben de fark ettim onu : ))Gol D. Roger’ın ayaklarını sandalye ayağı olarak kullanmak mı...
Ona sormadım bannerında o var diye koydum kızmaş inşallah. Herkese sorsam çok uzun sürerdi avatar ve bannerdan yola çıktım çoğunlukla muallaktakilere sordum sadece.@FallAsleep foosha’nın muhtarını koydurtmuş favori karakterin o mu reis , Montana başından savmışsın gibi hissetmiştir
Linçleyesim var ama Luffy kelimesi beni tutuyor.Her etiketlendiğimde gelip Luffy'e verdim oyu yalan yok:d Muazzam çalışma olmuş bu arada.
Linç Luffy'den sebep gelecekse, hoş gelmiş, sefa gelmiş.Linçleyesim var ama Luffy kelimesi beni tutuyor.
Okurken böyle oldumLinçleyesim var ama Luffy kelimesi beni tutuyor.
Keko sen muhteşem bir detaysınHer etiketlendiğimde gelip Luffy'e verdim oyu yalan yok:d Muazzam çalışma olmuş bu arada.