Hayır be yiğitler gibi Doffy samaya atmış fufufufufuufu onu da saymamışlar vallahaVega'nın oyları saysalardı waifuların hepsi ilk ona girerdi.
Hayır be yiğitler gibi Doffy samaya atmış fufufufufuufu onu da saymamışlar vallahaVega'nın oyları saysalardı waifuların hepsi ilk ona girerdi.
daha iyisiyle geleyim. hayaller monkey d. gizem hayatlar rorono d. @Chris xDMillet: Hayır gerçekte Zoro kazandı, hayır Luffy hakkıyla kazandı.
Ben: Monkey D. Gizem şuan ne yapıyor acaba?
Istedigin kadar işte. Ben drake e 1 saatte 42 oy attığımı bilirim.@Chris oğlum birden fazla veriliyo muydu ben unuttum öyleyse iyice şaibe yapmışlar lan yazık bu oylamaya. Püğğğ! En fazla kaç oy veriliyordu?
Böyle daha doğru.Millet: Hayır gerçekte Zoro kazandı, hayır Luffy hakkıyla kazandı.
Chris: Monkey D. Gizem şuan ne yapıyor acaba?
Ya şu fufufufu'yu kes zırdeli :ADSASAD: Hemen bi kötü gülüş sıkıştırma çabalarındasınHayır be yiğitler gibi Doffy samaya atmış fufufufufuufu onu da saymamışlar vallaha
Kime attın ?Waifulara atmadım ya. Onlar benim kalbimde
len bi git. anneannenin babaannenin telefonundan tabletten annen babandan laptoptan günde 60 kere luffy yolladın saatllikte. özelden kendin diyordun utanmaz adamBen en azından 150-200 oy attım x drake e. @justahuman la beraber kaç gün saat 10 da modem kökledik hatırlamıyorum bile. Drake e basmaktan luffy e anca 5 6 oy alabildim.
Sanji ve Doffy epey attım da birkaç da Zoro'ya attım az övülmüyor diyeKime attın ?
Koffy'ci olduğunu bilmiyordumSanji ve Doffy epey attım da birkaç da Zoro'ya attım az övülmüyor diye
Hahaha üzerine gitme adamın yalen bi git. anneannenin babaannenin telefonundan tabletten annen babandan laptoptan günde 60 kere luffy yolladın saatllikte. özelden kendin diyordun utanmaz adam