Herkes gizli Doffy fanı zaten fufufufKoffy'ci olduğunu bilmiyordum
Güzel değil miYa şu fufufufu'yu kes zırdeli :ADSASAD: Hemen bi kötü gülüş sıkıştırma çabalarındasın
Herkes gizli Doffy fanı zaten fufufufKoffy'ci olduğunu bilmiyordum
Güzel değil miYa şu fufufufu'yu kes zırdeli :ADSASAD: Hemen bi kötü gülüş sıkıştırma çabalarındasın
Bu yozlaşmış, içi boşaltılmış kurumların hepsi aynı. Sen ne yaparsan yap, onların istediği olur.Hayır be yiğitler gibi Doffy samaya atmış fufufufufuufu onu da saymamışlar vallaha
Vallaha kirispi ile kum kum beraber çalışmış olabilirler, aşırı işkillendim.len bi git. anneannenin babaannenin telefonundan tabletten annen babandan laptoptan günde 60 kere luffy yolladın saatllikte. özelden kendin diyordun utanmaz adam
Gizliden baya seviyorum ya. Koleksiyonda da onun olduğu ciltler dışarıya bakıyor zaten. Bi de katakurili olan.Koffy'ci olduğunu bilmiyordum
Şaşırtmaçlı sorular sorma milletin içindeHerkes gizli Doffy fanı zaten fufufuf
Güzel değil mi
Millet saat 21 deki oyunu bile her zaman vermiyordu. Ben günde 2 saat drake için kendi internetimi harcıyordum. Justahuman ve Mushelia ile birlikte drake e en çok oy atan kişi benim.len bi git. anneannenin babaannenin telefonundan tabletten annen babandan laptoptan günde 60 kere luffy yolladın saatllikte. özelden kendin diyordun utanmaz adam
Bu arada eğer tek oy hakkı kuralı kaldırılmasaydı bence de zoro kazanırdı. Çünkü fan kitlesi en büyük karakter o. Sadece bizim forum için değil tüm forumlarda öyle.Hahaha üzerine gitme adamın ya
@Chris takılıyoruz ankete, şakaya karışık biraz gerçeklik var sadece xD
Crocodile severlerin gizliden Koffy sevdiğini sanmıyorum.Herkes gizli Doffy fanı zaten fufufuf
ben toplam 20 oy kullandıysam 10u zoro 5i yamato 5i de Namidir. Drakeleri sayma xD @Yamato da okul arkadaşlarını fişfikliyordu luffye versinler diye. ah ah neler döndü. Anime izlemeyenler luffye verdiHahaha üzerine gitme adamın ya
@Chris takılıyoruz ankete, şakaya karışık biraz gerçeklik var sadece xD
3 kişilik listede ilk 3 e girdim çok mutluyum.Chris adamdır. Oy bile atmamıştır ankete hiç müdahale etmemek için. Öyle şeyler hiç yapmaz. Kendiniz gibi mi sandınız?
En sevdiğim Monkey D. listesi
1- Monkey D. Gizem
2- Monkey D. Luffy
3- Monkey D. Chris
En başka sizin başkanınız gizli fan aklı fikri Doffy sama hazretlerinde foruma girme amacı bu yav .Crocodile severlerin gizliden Koffy sevdiğini sanmıyorum.