bir de canlı yayını izlicen ohooo zoro 2. oldu diye ağlayanlar. oley lütfü aldı xD hayatımda bu kadar taraflı bişi görmedimAdamın geceleri uykuları kaçıyor Luffy 1. olmasa ne olur diye, genç yaşta öldürecek misin Oda'yı xD
bir de canlı yayını izlicen ohooo zoro 2. oldu diye ağlayanlar. oley lütfü aldı xD hayatımda bu kadar taraflı bişi görmedimAdamın geceleri uykuları kaçıyor Luffy 1. olmasa ne olur diye, genç yaşta öldürecek misin Oda'yı xD
Allahtan yapma şeklini değiştirdiler de kediler trafolara girmedi xDbir de canlı yayını izlicen ohooo zoro 2. oldu diye ağlayanlar. oley lütfü aldı xD hayatımda bu kadar taraflı bişi görmedim
Sanji fanısın. İlk oyunu Sanji'ye verdin. İkinci oyunu Luffy'e mi verirsin Zoro'ya mı?Tamam da luffy özelinde kampanya yapılmadı. Olay saatlikte de değil ayrıca. Saatlikte de günlükte de 1 oy 1 oydu. Sorun saatlik sistemle beraber gelen birden fazla oy atabilirsiniz kuralıydı. Onunla beraber muhtemelen luffy fanları iyice abandı. Luffy de o sayede öne geçti.
@Chris'in bacağını kessen Luffy'nin zorda kalacağı bir şeyi yaparım demez xDSanji fanısın. İlk oyunu Sanji'ye verdin. İkinci oyunu Luffy'e mi verirsin Zoro'ya mı?
Birden fazla oy atma kuralı gelmedi. Ben öyle bir şey hatırlamıyorum.Tamam da luffy özelinde kampanya yapılmadı. Olay saatlikte de değil ayrıca. Saatlikte de günlükte de 1 oy 1 oydu. Sorun saatlik sistemle beraber gelen birden fazla oy atabilirsiniz kuralıydı. Onunla beraber muhtemelen luffy fanları iyice abandı. Luffy de o sayede öne geçti.
Canlı yayında sahte sahte seviniyorlar bir se utanma da yok. Kaç kişinin oylarını hiç ettiler en başta da @Vegapunk ın oylarını saymamışlarVideo'ya bir de başından başlamamışlar, oylamalar başladıktan sonra çekmişler. İlk başlarda Zoro iyice tokat şov yaptı büyük ihtimal koymak istemediler orayı.
Gelmeseydi biz nasıl drake i o kadar kez 1. Çıkaracaktık?Birden fazla oy atma kuralı gelmedi. Ben öyle bir şey hatırlamıyorum.
Roronoa D. chris@Chris'in bacağını kessen Luffy'nin zorda kalacağı bir şeyi yaparım demez xD