Çoğu şey zaten sen doğmadan önce olmuştu, çok bir şeymiş gibi ne yazıyorsun burayacroco ben doğmadan önce işlenmiş karakter ama herif hala top 20de siz düşünün
@Wataame Daisuki bırak kardeşim ya, gidiyorum ben hep aynı şeyleri yazıyoruz...
Çoğu şey zaten sen doğmadan önce olmuştu, çok bir şeymiş gibi ne yazıyorsun burayacroco ben doğmadan önce işlenmiş karakter ama herif hala top 20de siz düşünün
Klas adam farkı.croco ben doğmadan önce işlenmiş karakter ama herif hala top 20de siz düşünün
Eskiden de olurdu şaibe ama bu kadar belli olmazdı. Hani geçmişe bakıyorum, kendimiz gördük günlük ankette her kıtada 1. oluyordu. Sistemi değiştirdiler.Oda : Luffy birinci olmaz diye uykularım kaçıyor geceleri.
Anketin açıldığı gün çıkan bölümün adı : Luffy
Anketin açıklandığı gün : Lütfünün doğum günü
Luffy fanları : Çok güzel anket oluyor ama olmazda birinci olmazsak tüm bunlara rağmen yine de op biter
Korktum senden, çift hesap diye banlancaz bak Dare ilede böyle oluyorduÇoğu şey zaten sen doğmadan önce olmuştu, çok bir şeymiş gibi ne yazıyorsun buraya
@Wataame Daisuki bırak kardeşim ya, gidiyorum ben hep aynı şeyleri yazıyoruz...
doff yeni eleman bi zahmet üstlerde olsun önemli olan kalıcı olabilmekÇoğu sen doğmadan işlenmiş karakterler zaten o nasıl mantık xd
Seride tekrar gözükse Croco garanti ilk ona girer.croco ben doğmadan önce işlenmiş karakter ama herif hala top 20de siz düşünün
O sistem değişmese şuan Zoro birinciydi kesin olarak. Oda erken ayıktı mevzuyu hemen sistem değişti.Eskiden de olurdu şaibe ama bu kadar belli olmazdı. Hani geçmişe bakıyorum, kendimiz gördük günlük ankette her kıtada 1. oluyordu. Sistemi değiştirdiler.
Ben doğmadan bir gün önce 19 Temmuz 97de başlamış seri. Benden büyük sadece Luffy, Shanks, Ben Beckman var herhaldecroco ben doğmadan önce işlenmiş karakter ama herif hala top 20de siz düşünün
Luffy senden büyük mü? ? ?Ben doğmadan bir gün önce 19 Temmuz 97de başlamış seri. Benden büyük sadece Luffy, Shanks, Ben Beckman var herhalde