Sen kime göbekli diyorsun?Zaten açım, bir de canımı sıkıyorsun.
Hem yenilsek ne olacak biz kazanmazsak oylar çalınmıştır, anket troldür, oy verenler göbeklidir NOKTA !!
Foto atmaya üşendim.
Sen kime göbekli diyorsun?Zaten açım, bir de canımı sıkıyorsun.
Hem yenilsek ne olacak biz kazanmazsak oylar çalınmıştır, anket troldür, oy verenler göbeklidir NOKTA !!
Tam bir göbekli hareketiSen kime göbekli diyorsun?
Foto atmaya üşendim.
Umarım japon halkı öyle büyük bir hata yapmamıştır ikinci dünya savaşından sonraki en büyük hataları olur. :S İlk 10 için diyorum pardon.Zaten Croco önde çıkarsa burada uzun bir yazı olur sizi Koffyciler ben,milenyum,Cavit kankam ve red terör olur bir yazı ve Croco gif i ile kapatırız mevzuyu, bir on sene de Croconun ankette olmasını ve had bildirmelerini okuruz.
Kum kum kendi başına Japonya yı saf dışı bırakmıştır, adamlar nerden bilsin TR de bir kum kum varUmarım japon halkı öyle büyük bir hata yapmamıştır ikinci dünya savaşından sonraki en büyük hataları olur. :S İlk 10 için diyorum pardon.
Yan mahalle derbisiCroco - Dof savaşı yeniden alevlenmiş.
Kum kum gibi gidip zibilyon tane oy basmadıkCroco - Dof savaşı yeniden alevlenmiş.
Kendimizi savunmakta göbekli hareketi olmuş...Tam bir göbekli hareketi
Manipülatif piyasa oyunculuğu yapıyor Croco-boy.Kum kum kendi başına Japonya yı saf dışı bırakmıştır, adamlar nerden bilsin TR de bir kum kum var