Dof Crocoya yenilsin, Ace de Saboya. Hem sen hem MW hem de Wata üzülsün.Büyük silahı çektin, işler kızışacak
Dof Crocoya yenilsin, Ace de Saboya. Hem sen hem MW hem de Wata üzülsün.Büyük silahı çektin, işler kızışacak
İlk gördüğüm zaman tek oy attım sonra bir daha bakmadım bile site japonca ve dedim halk seçmiyorsa bir anlam ifade etmez zaten Drake olayı gibi olmasın.Adamlar oy bile atmadık diyor. @Millennium Wizard @Wataame Daisuki
@Sir Crocodile kendi başına 10.000'e yakın oy atmış.
Üzülünce nolcak olum ? Psikopat mısın?Dof Crocoya yenilsin, Ace de Saboya. Hem sen hem MW hem de Wata üzülsün.
Kum kum Japonca bile öğrenmiştirİlk gördüğüm zaman tek oy attım sonra bir daha bakmadım bile site japonca ve dedim halk seçmiyorsa bir anlam ifade etmez zaten Drake olayı gibi olmasın.
Kendileri oy atmadılarsa bu oy çalma olasılıklarını daha da arttırır.Adamlar oy bile atmadık diyor. @Millennium Wizard @Wataame Daisuki
@Sir Crocodile kendi başına 10.000'e yakın oy atmış.
Japonyaya gidip günde beşer onar karpostal atmıştır.Kum kum Japonca bile öğrenmiştir
Tamam sen olma alla alla.Üzülünce nolcak olum ? Psikopat mısın?
Şu anda ağır saçmalıyorsun.Kendileri oy atmadılarsa bu oy çalma olasılıklarını daha da arttırır.
Dof fanları kendini halk olarak görmüyor. ?İlk gördüğüm zaman tek oy attım sonra bir daha bakmadım bile site japonca ve dedim halk seçmiyorsa bir anlam ifade etmez zaten Drake olayı gibi olmasın.
Zaten açım, bir de canımı sıkıyorsun.Dof Crocoya yenilsin, Ace de Saboya. Hem sen hem MW hem de Wata üzülsün.