Luffy benden büyük diyen adamla, ben muhatap olmam yaz şuna görünmesin gözümeLuffy senden büyük mü? ? ?
Luffy benden büyük diyen adamla, ben muhatap olmam yaz şuna görünmesin gözümeLuffy senden büyük mü? ? ?
İlk bölümde çıkanlar büyük işte 1 günle. 24 olmuşum ha yazınca farkettim. MorukladıkLuffy senden büyük mü? ? ?
Zorocuyum diye ortalıkta gezme @RedTeroR gibi adamlar zan altında kalmasın sonra. Profil düşürdün be kardeşim.İlk bölümde çıkanlar büyük işte 1 günle. 24 olmuşum ha yazınca farkettim. Morukladık
Ben Zorocuyum ne zaman dedim Zoroyu seviyorum sadece. Red actirmasin malûm Ace vs Zoro konusunuZorocuyum diye ortalıkta gezme @RedTeroR gibi adamlar zan altında kalmasın sonra. Profil düşürdün be kardeşim.
19 yaşında değil mi Luffy?Luffy senden büyük mü? ? ?
Shanks'ı niye adamdan saymadın1 luffy 2 zoro 3 sanji 4 law 5 yamato 6 ace 7 nami 8 sabo 9 hancock 10 jinbe olur gibi
11de shanks olcak bence. adamdan saymadım değil herif gözükmüyor.Shanks'ı niye adamdan saymadın
Shanks ilk 10 rahat ol sen.11de shanks olcak bence. adamdan saymadım değil herif gözükmüyor.