Zorocu sayısı aynı kalacağından sıkıntı yok, fırsatı değerlendir.Bana Zoro yu az sev demiştin nasıl yapalım şimdi Zorocu kadrosunda açık var
Bahaneler bahaneler biter mi hiç sendeZamanında demiştim Zoro geçmiş ama 1-2 oyla geçmiştir. Luffy geçtiği yerlerde farkla geçmiştir. Sıralamaya hile katmayı düşünecek olsaydılar, günlük sıralamayı da ona uygun şekilde ayarlardılar herhalde.
Bahane mi? Benim ne bahanem olacak yahu Luffy 1. gidiyormuş. Ankete hileli diyen kişiler olmuş onlara açıklama yaptım.Bahaneler bahaneler biter mi hiç sende
İlk beşte 2 karakter var Adam !!! Gerisini salla
Tamam o zaman ben çalışmalara başlıyorum ilk işim Zoro ile ilgili kapsamlı bir teori yazmak olacakZorocu sayısı aynı kalacağından sıkıntı yok, fırsatı değerlendir.
İlk beşte Shanks mı var ? İlginç.Bahane mi? Benim ne bahanem olacak yahu Luffy 1. gidiyormuş. Ankete hileli diyen kişiler olmuş onlara açıklama yaptım.
Evet, Luffy ve Shanks var gerisini salla.
Oda kendisine benzettiği için oy alıyor. Shanks'a atılan her oy Oda'ya gidiyor.Çok ciddiye alınacak bir şey değil ya anket, isteyen istediğine inansın hiç sıkıntı yok. Şahsen forumca Drake'e atma olayı olmasa büyük ihtimalle ben 1 hafta sonra anketi tamamen unuturdum.
Shanks beni de şaşırttı ya. Reyiz hiç sahneye çıkmadan ilk 10 görmüş. Sahne aldığı zaman alt üst edecek listeleri
1-Luffyİlk beşte Shanks mı var ? İlginç.
Shanks'a karşı nötrdüm. Bundan sonra Shanks haterıyım.Oda kendisine benzettiği için oy alıyor. Shanks'a atılan her oy Oda'ya gidiyor.