Elime geçen her fırsatta Oda'ya giydiriyorum ben, sen kaçırmışın galiba.Hardcore fanı olman gerekiyor normalde.
Elime geçen her fırsatta Oda'ya giydiriyorum ben, sen kaçırmışın galiba.Hardcore fanı olman gerekiyor normalde.
Bunun yarısını eritip Luffy için de bir silah yapılmalı bence.Tek atar önünden çekileceksin ?
Belki Drake de ilk 50'ye girmiştir :dZaten shanks in 20. Sıradan 10. Sıraya uçması saçma gelmisti.
Yarısı değil de %20'si ile olabilir çünkü yarısına Hakisi yetmezBunun yarısını eritip Luffy için de bir silah yapılmalı bence.
Kata ya da Brook olabilir.Hancock ve Robin'in ilk 10'dan çıkması lazım. Yamato the Bebeğim ilk 10'a girmeli. Diğer karakter kim olsa daha tatlı olur onu düşünüyorum şu an ama bulamadım lan.
Oda karakterini işler işlemesine de işlediği 100 karakterin derinliği Togashi'nin 2-3 karakterinin derinliğine denk olduktan sonra işlese ne işlemese ne. Neyse çok konu dışına çıkmayalım.Oda karakterini işler. Togashi değil sonuçta.
Kesin girmiştir. Biz 23 ocakta drake ilk oylamaya başladık. 8 günle bile 53. Olmuş adam.Belki Drake de ilk 50'ye girmiştir :d
Gelmiş geçmiş en iyi mangakayı herkesin sürekli övmesi sıkar zaten. Arada gömmek iyidir.Elime geçen her fırsatta Oda'ya giydiriyorum ben, sen kaçırmışın galiba.
Rayleigh ya da Marco daha iyi olur sanki.Kata ya da Brook olabilir.
Bu yaşında doğru yolu bulmanı ve adanmışlığını seviyorum Kenshi.Gelmiş geçmiş en iyi mangakayı herkesin sürekli övmesi sıkar zaten. Arada gömmek iyidir.