Neden seviyorsun? Senin hatunun üçüncülüğünü yedikleri yetmiyormuş gibi bir de ilk ondan çıkarıp torpillileri almışlar.Yamato harbiden 11 mi lan oh ohh oh ohhhh?? bu 8 gün yamatoya abanmazsam ne olayım
Listede yoksun şuan.Ben fark etmeden yıldırma falan mı yedim internetim korkunç yavaş iki kere atmışım
Yememişler ki ilk günlük oylamada bu kadar üstte değildi zaten. Ki karakter daha animeciler tarafından tanınmıyo buna rağmen 11de olması büyük başarı. Üstelik torpilli dediğin karakterleri de fazlasıyla seviyormNeden seviyorsun? Senin hatunun üçüncülüğünü yedikleri yetmiyormuş gibi bir de ilk ondan çıkarıp torpillileri almışlar.
Ha nami ha Robin ha yamato ne fark eder hepsini aynı güruh oylamıyo muydu yanlış anlama yamatoyu seviyorumYememişler ki ilk günlük oylamada bu kadar üstte değildi zaten. Ki karakter daha animeciler tarafından tanınmıyo buna rağmen 11de olması büyük başarı. Üstelik torpilli dediğin karakterleri de fazlasıyla seviyorm
Başkasını bilmem de ben dekolte için oylamıyorm açıkçasıHa nami ha Robin ha yamato ne fark eder hepsini aynı güruh oylamıyo muydu yanlış anlama yamatoyu seviyorum
Yamatonun bence potansiyeli yüksek harcanmassa çok güzel olur hoşuma gider ama odenin etkisinden çıkıp kendi gibi davransa favorim olur zatenBaşkasını bilmem de ben dekolte için oylamıyorm açıkçası