Sen bu satırları yazarken bir ödül daha aldım.@Millennium Wizard en iyisi ama neyin en iyisi söylemeye dilim varmıyor...
Son düzenleme:
Sen bu satırları yazarken bir ödül daha aldım.@Millennium Wizard en iyisi ama neyin en iyisi söylemeye dilim varmıyor...
Pek gözükmemede birinci diyebilirdim de o da benBu sene forumda pek gözükmediğim için hiçbir kulvarda en iyi olamayacağım gibi.
Aynen sen bayadır ortalarda görünmüyordun.Pek gözükmemede birinci diyebilirdim de o da ben
Liste en başından kaybetti. 61'siz kendi kökenine ihanet eden bir üyedir. MVP olmayı hak etmemektedir.Merhaba forum, haliniz hatırınız nasıl ? Benim iyi şükür. Umarım sizin de iyidir. Bir yılın daha sonuna geldik. Geçen yıl yaptığımız gibi bu yılın "Enlerini" seçiyoruz.
2022 Konusu
Lafı uzatmadan 2023'ün
MVP Üyesi: @Skywalker
En Eğlenceli Üyesi: @Tiksav Lee
En İyi ADC'si: @Kuzan
En Fanatiği: @Sir Crocodile
En Zengini: @Historia
En İyi Konu Açanı: @BlackMask
En Parlayan Üyesi: @LaughTale
En Kas Adamı: @Müsteşar Kemal
En İyi Caps Yapanı: @Kenshiro
En İyi Müzik Zevki Olanı: @Mr. Darkside
Devamını konu içinde yazarım...
Liste en başından kaybetti. 61'siz kendi kökenine ihanet eden bir üyedir. MVP olmayı hak etmemektedir.
Muhtemelen en kötüsü de benim. Başka birisi var mı?Yine En İyi Konyalı seçildin.
Ölümüne Konya boklardım ama şehri seviyorum beni tahrik etme. Dağlı mıydın ovalı mı?Liste en başından kaybetti. 61'siz kendi kökenine ihanet eden bir üyedir. MVP olmayı hak etmemektedir.
Konya ile ne alakası var kardeşim. 61'ini sildiğin gün kaybettin sen...Ölümüne Konya boklardım ama şehri seviyorum beni tahrik etme. Dağlı mıydın ovalı mı?