Yılın en boş yapanı olarak yine görevini yaptın.Yılın en çok banlananı : @Sir Crocodile
Senin benimle oyun girme zamanın gelmiş...
Yılın en boş yapanı olarak yine görevini yaptın.Yılın en çok banlananı : @Sir Crocodile
Senle uğraşınca boş işlerle uğraştığımı ima ederek kendine haksızlık ediyorsun ayrıca inanmayan istatistiklere bakabilir. Aksini ispatlayan bir veri var mı elinde ?Yılın en boş yapanı olarak yine görevini yaptın.
Akşam gel taşıyalım seniYılın en boş yapanı olarak yine görevini yaptın.
Biz kötü alışkanlıkları bırakalım diyoruz senin dediğine bak.Akşam gel taşıyalım seni
Yok senin hayatın boş yapmak diyorum ama 61'siz olarak öyle anlamanı da normal bulmadım değil.Senle uğraşınca boş işlerle uğraştığımı ima ederek kendine haksızlık ediyorsun ayrıca inanmayan istatistiklere bakabilir. Aksini ispatlayan bir veri var mı elinde ?
Takışmayı en sevdiğim üye @artyomdhTakılmayı en sevdiğim üye. @Tiksav Lee
Onun MW'si var
Adama mis gibi oyunlar önermişiz yine yaranamıyoruz... Yılın nankörü @amanedenYılın başladığı oyunu en güzel bırakan forum üyesi: @Kuroro
Ödül Açıklaması: Her yeni oyun için beni çağırır, 2 saat oynadıktan sonra oyunu bırakır. Gözüne kestirdiği yeni oyunu bana söylediği sırada da ben ilk oyunu %100'lemiş olurum.