MW Dof fanıyım dese kralsın çekersin ama...2023 yılının en komik mesajı oldu tebrik ederim
MW Dof fanıyım dese kralsın çekersin ama...2023 yılının en komik mesajı oldu tebrik ederim
MW'nın dof fanlığını sorgulaman yakışmadı sana az mı kapalı kapılar arkasında Dof için toplantılar düzenledik beraberMW Dof fanıyım dese kralsın çekersin ama...
Rakip tanımadığın kategori, netEn objektif Zoro fanı olarak kendimi gösteriyorum...
Usta benden ne istiyorsun anlamıyorum... Mihawk üyeliğim devam ediyor.Yılın transferi Mihawk lobisine 10 saniyeliğine uğrayan @II. Invictus
Bizim Doflamingo konseyinde şimdi baktım 150 sayfalık konu açmışım.Invictus ise hayatında toplasan Doffy ile ilgili 150 mesaj atmamıştır sorgulayana bak hizaya gel.MW'nın dof fanlığını sorgulaman yakışmadı sana az mı kapalı kapılar arkasında Dof için toplantılar düzenledik beraber
Sana karşı kurduğum üstünlükBizim Doflamingo konseyinde şimdi baktım 150 sayfalık konu açmışım.Invictus ise hayatında toplasan Doffy ile ilgili 150 mesaj atmamıştır sorgulayana bak hizaya gel.
Sizin konseyi şu konu dağıtmamış mıydıBizim Doflamingo konseyinde şimdi baktım 150 sayfalık konu açmışım.Invictus ise hayatında toplasan Doffy ile ilgili 150 mesaj atmamıştır sorgulayana bak hizaya gel.