Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2023 Eurovision Şarkı Yarışması

Sizce Hangi Ülke ve Şarkısı Birinci Olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Finale kalanlar özetle Arnavutluk, Ermenistan, Avustralya, Avusturya, Belçika, Kıbrıs, Estonya, Litvanya, Polonya ve Slovenya olmuştur.
 
Bir saat sonra finalde hangi ülke kaçıncı sırada yarışacak belli olacak. Finale kalanların yarışacağı yarı (birinci yarı ilk 13, ikinci yarı son 13):

Arnavutluk: Birinci yarı
Ermenistan: İkinci yarı
Avustralya: İkinci yarı
Belçika: İkinci yarı
Kıbrıs: Birinci yarı
Avusturya: Birinci yarı
Estonya: Birinci yarı
Slovenya: İkinci yarı
Polonya: Birinci yarı
Litvanya: İkinci yarı
 
Bu arada tekrardan bizimle katıldın Sodex. Çok teşekkür ederim. Her ne kadar Gürcistan'dan dolayı üzgün olsam da aramızda olup katılman çok mutlu ettin beni. İyi ki varsın.
Ne demek önemli değil sende iyi ki varsın. Valla bende üzüldüm doğrusu ağladığı videoyu görünce hele daha bir kötü hissettim.
 
Ne demek önemli değil sende iyi ki varsın. Valla bende üzüldüm doğrusu ağladığı videoyu görünce hele daha bir kötü hissettim.
Teşekkür ederim. Ben de kötü hissettim.
O değil Twitter'a bakayım dedim. Hadi ESC gündeme girmesi normal de Gürcistan ayrıca ilk sıralarda gündemde. İnsan ülke gündemi görünce başka bir şey anlıyor ama kız bizde iyi etki yapmış demek. Bunda onun Türkçeyi biraz bilip Türk hayranı olmasının etkisinden bağlıyorum. "Sahip çıkamadık" yorumları görüyorum.
 
Büyük Beşli + Ukrayna grubu için ankete katılan herkese teşekkür ederim. Sonuçlar böyle.



Almanya tam forumdan beklediğim gibi en beğenilen olmuş. Ardında Fransa ve Birleşik Krallık takip etmektedir. İspanya burada tam tersine sevilmemiş.

Birincilik tahmini için anketi sabaha ekleyeceğim.
 
  • İkinci yarı final için sonuçlar:


Foruma göre on ülke Ermenistan, Belçika, Kıbrıs, Estonya, Polonya, Slovenya, Gürcistan, Avusturya, Litvanya ve Avustralya olacaktır.

İkinci provalar sonucu temsilcilerin performanslarının kamera açılarından 30 saniyelik yansıması (Büyük Beşli ve Ukrayna hariç) Eurovision Youtube kanalından yayınlandı.
Dünkü sonuçlardan sonra forumun tahminlerine bakıyorum. Gürcistan en çok kalınacak şarkı olarak görülmüş ama elendi. Yerine Arnavutluk kaldı. Sonuç olarak forum 10/9 tutturmuştur. Tebrik ederim.

Birinci yarı final 10/9.5 tutmuşken, bu yarı final için de 10/9 tutmuştur. Herkesi tekrardan tebrik ederim.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık