Dönemedim o ara teşekkürler iyi yine tutturmuşuz.@Sodex sen cevap vermemişsin ama yine 10/9 tutturmuşsun yine tebrik ediyorum. 9+9 tutturmuşsun.
Bu arada tekrardan bizimle katıldın Sodex. Çok teşekkür ederim. Her ne kadar Gürcistan'dan dolayı üzgün olsam da aramızda olup katılman çok mutlu ettin beni. İyi ki varsın.Dönemedim o ara teşekkürler iyi yine tutturmuşuz.
Ne demek önemli değil sende iyi ki varsın. Valla bende üzüldüm doğrusu ağladığı videoyu görünce hele daha bir kötü hissettim.Bu arada tekrardan bizimle katıldın Sodex. Çok teşekkür ederim. Her ne kadar Gürcistan'dan dolayı üzgün olsam da aramızda olup katılman çok mutlu ettin beni. İyi ki varsın.
Teşekkür ederim. Ben de kötü hissettim.Ne demek önemli değil sende iyi ki varsın. Valla bende üzüldüm doğrusu ağladığı videoyu görünce hele daha bir kötü hissettim.
Dünkü sonuçlardan sonra forumun tahminlerine bakıyorum. Gürcistan en çok kalınacak şarkı olarak görülmüş ama elendi. Yerine Arnavutluk kaldı. Sonuç olarak forum 10/9 tutturmuştur. Tebrik ederim.
- İkinci yarı final için sonuçlar:
Foruma göre on ülke Ermenistan, Belçika, Kıbrıs, Estonya, Polonya, Slovenya, Gürcistan, Avusturya, Litvanya ve Avustralya olacaktır.
İkinci provalar sonucu temsilcilerin performanslarının kamera açılarından 30 saniyelik yansıması (Büyük Beşli ve Ukrayna hariç) Eurovision Youtube kanalından yayınlandı.