Kaçta kaç yaptınız söyleyin @Kuromi @FallAsleep @Sodex @JeanTannen. Arasam bulamam sizinkileri. @Sabo seni biliyorum. Biz 10/9 yaptık.
8.Polonyanin yerine izlandayi almıştım zaten.Kaçta kaç yaptınız söyleyin @Kuromi @FallAsleep @Sodex @JeanTannen. Arasam bulamam sizinkileri. @Sabo seni biliyorum. Biz 10/9 yaptık.
Anket açarım yarına da birincilik tahmini alırız senden.Bende yatayım bakalım cumartesi nasıl olacak merakla beklemekteyim.
Küfür eden birisi değilim ama edesim geliyor. Alaturka kaldı, Kıbrıs kaldı. Kız kalamadı. Bu kız çocuk Eurovision yarışmasında birinci olan kız bu ve kalmadı. Moralim bozuldu.İnsanlarda tepki göstermiş Gürcistan'ın finale kalamamasına. Hak eden bir performanstı.
Anket açarım yarına da birincilik tahmini alırız senden.
Küfür eden birisi değilim ama edesim geliyor. Alaturka kaldı, Kıbrıs kaldı. Kız kalamadı. Bu kız çocuk Eurovision yarışmasında birinci olan kız bu ve kalmadı. Moralim bozuldu.
Biliyorum da o biraz zor gibi görünüyor detone ve ulusal sahnenin aynısı işlerinden sonra. Ama yine de sonlarda yarışacak diye ankete ekleyeceğim 4-5 seçenek arasında olur.Benim birincim belli biliyorsun.
Seni de tebrik ederim Jean.Ben 3/2 yaptım olan Gürcistana oldu
Olsun 17 tane tutturdun. Tebrik ederim.8.Polonyanin yerine izlandayi almıştım zaten.