Dayılar mıSen gördün mü Hırvatistan'ın sahnesini?
ya kendi adıma konuşiyim.Ekranlarda dizilerde sahnelerde olsun aşırı dayatıyolar açıkçası artık böyle şeyleri , bunu kabul ediyorum ben.Ha ama çok umruda olmuyor orası ayrı ben belki gülerim yada normal şekilde izler geçerim.Bizim kitle rahatsız olur bundan.Özellikle eskiye göre daha katıyız bu konuda.Huysuz virjin falan eskiden çıkıyordı ekrana.Aslında bu konuyu önümüzdeki ay sırf bu yüzden devam ettirmek istiyorum. Seçimde bahar geldi ve biz seneye döneceğiz diyelim ama bu görüntülere müsaade etmeyecek çok kesim var. Rahatsızlık olup olmama tartışması yapsak alev alabilir.
Fazla uzamadı mı ya?
Bana da uzun geldi. Cumartesi 26 temsilciyle 1'e kadar nasıl bitirecekler böyle? O zaman da 3-4 yapmasınlar bari.Fazla uzamadı mı ya?
Evet, yorum yapmaya korkuyorsun gibi.Dayılar mı
Ben de rahatsız olmam. Ben keyif almaya bakıyorum biraz. Sanırım, fazla esneğim.ya kendi adıma konuşiyim.Ekranlarda dizilerde sahnelerde olsun aşırı dayatıyolar açıkçası artık böyle şeyleri , bunu kabul ediyorum ben.Ha ama çok umruda olmuyor orası ayrı ben belki gülerim yada normal şekilde izler geçerim.Bizim kitle rahatsız olur bundan.Özellikle eskiye göre daha katıyız bu konuda.Huysuz virjin falan eskiden çıkıyordı ekrana.
Günümüzde artık o kadar troll var ki her kesimden.Rahatsız olanlar aşırı sert tepki göstericek ve her defasında gündeme getirmek için çaba sarf ediceklerdir.