Maalesef bu gün izleyemedim. Artık finali izlerim inş.Bu arada @UranyumX bu akşam izleyecek misin yarışmayı?
Maalesef bu gün izleyemedim. Artık finali izlerim inş.Bu arada @UranyumX bu akşam izleyecek misin yarışmayı?
Sağlık olsun. Final günü görüşürüz. Yarın birincilik tahmini anket açabilirim. Bu sene tutturabilecek miyiz bakalım.Maalesef bu gün izleyemedim. Artık finali izlerim inş.
Aslında bu konuyu önümüzdeki ay sırf bu yüzden devam ettirmek istiyorum. Seçimde bahar geldi ve biz seneye döneceğiz diyelim ama bu görüntülere müsaade etmeyecek çok kesim var. Rahatsızlık olup olmama tartışması yapsak alev alabilir.düşünsenize bunların trt1 de yayınlandığını xd.Bana kalsa hiç umrumda olmaz yayınlansın da bizim neden katılmadığımız çok belli yani
Acilen gelmesi lazım hem de o neydi öyle.Yunanistan sizce de kendine gelmemeli mi?
Gecenin net en kötüsü. Sırf çocuk 16 yaşında diye fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yoksa donlu dedeler gibi giydireceğim ama genç, günah diyorum.Acilen gelmesi lazım hem de o neydi öyle.
Gecenin net en kötüsü. Sırf çocuk 16 yaşında diye fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yoksa donlu dedeler gibi giydireceğim ama genç, günah diyorum.
Sen gördün mü Hırvatistan'ın sahnesini?hahahah iyi güldüm.