Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2023 Eurovision Şarkı Yarışması

Sizce Hangi Ülke ve Şarkısı Birinci Olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci yarı final için yapılan ankete katılan herkese teşekkürler. Sonuçlar şu şekildedir:

KorsanFan'a göre ikinci yarı finalde Ermenistan, Belçika, Kıbrıs, Estonya, Polonya, Slovenya, Gürcistan, Avusturya, Litvanya ve Avustralya kalacağı öngörülmüştür. İlk mesaja da ekleyeceğim.

Sıradaki anket birinci ve ikinci yarı finalde olmayan ülkelerden olacak. Bu ülkelerin şarkıları için değerlendirmenizi almak isterim. Hangileri beğendiniz, beğenmediniz söylerseniz memnun olurum. Anket ikinci yarı final sonuçları açıklandığı gününe (Cuma günü) kadar açık olacaktır. Ben de kısaca yazacağım birazdan.
Almanya:

Kaliteli bir metal şarkısı mı tartışılır ama ben şarkıyı beğendim. Geçen seneki vasat şarkılarından sonra, hatta uzun aradan sonra bence çok iyi geldi. Son zamanlarda gözüme giren şarkı. Sahnesi de güzel görünüyor. Gırtlaktan bağırırken umarım, mahvolmaz. Finalde sondan birinci olmayacağı kesin. İlk 10'a da ucundan girebilir bence ama uyuz ESC hayranları pek tutmuyor gibi görünüyor.

Birleşik Krallık:

İki senedir kaliteli şarkılar sunuyor. Çok beğendim. Tam bir pop şarkısı ve yaz şarkısı. Sahneyi aynı şekilde şarkıya çok uygun buldum. Pop art, hem şarkıya yakışmış hem de insanı sahneye çekiyor bence. Mae'nin vokalinde biraz sorun vardı. Umarım, onları aşar. Sorunu aşarsa ilk 10'a girer. Vokalinde sıkıntı yaşasa da son sıraları görmeyeceği kesin.

Fransa:

Şarkıyı başta sevmiyordum ama şimdilerde dinliyorum. Bir Voila değil benim için. Ancak klasik Fransızca şarkı tarzında slow olmaması da hoşuma gitti. Disko hava Fransızcaya yakışmış.
Sahnesine gelirsek ışık detayları, yüksekten şarkıyı seslendirme gözüme güzel gelse de kamera açısı çok önemli. Umarım, uzak göstermez ve ışık cümbüşü yeterli olur. Sesi de iyi, ilk 10'a girer bence.

İspanya:

Bu şarkıyı pek sevemedim. Daha doğrusu şarkının orijinal versiyonundan çok akustik versiyonu çok güzel. O versiyonla mükemmel ama normal hâli beni kendinde çekmedi. Ancak Blanca Paloma çok iyi sese sahip. Şarkıyı da o kadar özümsemiş gibi her yerde, sokakta, röportajda nakaratını söylüyor. Tam müzik tutkunu, belli. Sahnesine gelirsek ulusal finalin aynısı sanırım, sonu değişikmiş ama orası görülmediği için yorumum yok. Jüriye sesinden her türlü göz kırpacaktır. İlk 10'a kesin girecektir, ilk 5'te olur mu, geneli görünce bakarız.


İtalya:

Şarkı için "durağan" diyenleri duyuyorum ama İtalya'nın geçen seneki şarkısına göre çok daha iyi. Yine de dinlediğim bir şarkı değil. Sahnesine gelirsek sade ama ekranda iki insan figürü güzel olmuş. Sadelik arasında parıldıyor. Marco'nun da sakin ve hoş bir söyleşi var. İtalya'nın kötü sonuç alacağını düşünmüyorum. İlk 10'a girer bence. Diğerlerini görünce net bir şey söyleyebilirim.


Ukrayna:

Şarkıyı dinlemiyorum ama sound'u kaliteli olduğunu söylemeliyim. The Weeknd'in yaptığı şarkılar tadında. Tek farkı onun yaptığı şarkılar gibi beni çekmedi. Eurovision formatında bir şarkı değil ve birinciliğe çok uzak şarkı. Yine de Ukrayna şarkı konusunda çeşitlilikten gitmesi hoş. Sahnesi de çok güzel geldi. Her şekilde hakkını vermişler. Bu sene savaş dolayısıyla tekrardan birinci olmayacaklarını düşünüyorum. İlk 10'a ucundan girer ya da kaçırır gibi bence.
 
Yarı final bahislerinde son kostümlü provadan sonra Çek ve Portekiz'in şansı yüzdelik olarak yükseliyor; Hollanda ve Hırvatistan ise düşüyor. İki saat sonra başlayacak finallerden önce son sonuçlar böyle.
 
Ben kendime yakın parçaları seçtim Almanya ve Fransa zaten rock severim buradaki grub fena değil fransızca şarkıda bence güzel.
İkisi de güzel parçalar. Aslında bu sene şarkılar genel olarak iyi olmasa da büyük ülkelerin hepsinin bi' gideri var. Sadece tercih 2-3 tane bizim için. Seninle de biri hariç aynı çıktı. Sevdim.
 
Büyük ihtimal dizi izleyip erkenden uyurum yorgunum hafta sonu kardeşimin nikahı vardı o işlerle uğraştık. Hala o yorgunluğu atlatamadım ama bir göz atarım.
Şimdiden mutlular dilerim. Ben sana gelişmelerden bahsederim. Ay sonuna kadar konuşacağız zaten. Baştan beri benimle birlikte takip etmeye çalışanlardansın, ne kadar teşekkür etsem az.
 
İkisi de güzel parçalar. Aslında bu sene şarkılar genel olarak iyi olmasa da büyük ülkelerin hepsinin bi' gideri var. Sadece tercih 2-3 tane bizim için. Seninle de biri hariç aynı çıktı. Sevdim.
Yani şarkılar bence hepsi ortalama şarkılar ön plana çıkacak bir olaylarını da göremedim. O yüzden kendime en yakın gördüğüm parçaları seçtim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık