Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya çok dengeli takım hem savunmaları sağlam hem hücumcuları. Kontralara falan çok iyi ve çok seri çıkıyorlar. Biz bu maçta hücum ağırlıklı ya da dengeli oynamaya çalışırsak kaybederiz. Savunma ağırlıklı oynayıp, duran top ve fırsat kollayarak gol aramalıyız. Bu şekilde beraberlik koparmamız çok olası galibiyet ise muhtemel. Diğer türlü bir iki oyuncu bala mala bir şey yapmazsa kaybederiz büyük ihtimalle. Ama maçı kaybetsek bile sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta iyi bile olabilir bizim takım için. Oyuncular bilenir 2008'deki gibi o havayla ilerleriz. Galler pek iyi oynamıyor, İsviçre'de dengimiz takım değil o havayla gruptan çıkmamız baya kolaylaşır. Her türlü bu gruptan çıkarız biz.
 
Vurduğumuz gol olursa alırız maçları ortalama bitiricilikle oynarsak o zaman geçmiş olsun. Hiç boşa beklentiye girmeyin.
 
İtalya çok uzun süredir maç kaybetmiyor tutup İtalya'yı yenersek ciddi favori oluruz zaten.İtalya'da gözüm yok diğer ikisini yenip gruptan çıkalım yeter.İlerisi için de işler çok zor Fransa,İngiltere ve Belçika'nın kadroları makine gibi.Takım savunmada çok iyi ama hücumda maalesef kısıtlıyız.Kaliteli bir kadromuz var ama saydığım favoriler kadar da değil.Turnuvalarda başlangıç çok önemlidir güzel başlayıp İtalya ile en azından berabere kalıp diğer ikisini yenip hava yakalarsak yol uzar.
 
Çeyrek yarı final görsek yeter bence. Kupayı almamıza gerek yok alırsak ama çıldırırız ben alabileceğimizi sanmıyorum Şenolla zor. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık