Asıl mevkiim defansın solu olsa da ben de kalecilik yaptım ve en az 10-15 kere orta sahadan gol yedim halı sahada. Sonuna kadar dalga geçeceğim.Ben kalecilik yapmış birisiyim, lütfen dalga geçmeyin adamla. :/
Asıl mevkiim defansın solu olsa da ben de kalecilik yaptım ve en az 10-15 kere orta sahadan gol yedim halı sahada. Sonuna kadar dalga geçeceğim.Ben kalecilik yapmış birisiyim, lütfen dalga geçmeyin adamla. :/
Asıl mevkiim defansın solu olsa da ben de kalecilik yaptım ve en az 10-15 kere orta sahadan gol yedim halı sahada. Sonuna kadar dalga geçeceğim.
Haklısın, bunu yapmayı asıl biz hak ediyoruz sanırım. :dAsıl mevkiim defansın solu olsa da ben de kalecilik yaptım ve en az 10-15 kere orta sahadan gol yedim halı sahada. Sonuna kadar dalga geçeceğim.
Sanmıyorum. Kg var'a yüklü girmiş olsaydı, Morata'nın yemeğine müshil atıp maça çıkmasını engellerdi. Benden duymuş olma ama 1/1 oynamış diyorlar.Kaleci karşılıklı gol vara yüklü girmiş.
Cüneyt maç oynatmıyorsun ya, Şu turnuvanın en dandik hakemliğini yapıyorsun.
Bu kaç oldu yahu ? Maçlar izlenmesin diye bilerek mi yapıyorlar acaba.
28 haziran 2021 hırvatistan ispanya maçı
blanka vlasic, abisini izliyor dedi.sorun şu ki ; blanka 37 yaşında, sahadaki kardeşi 23 yaşında. umarım yanlış duymuşumdur.eksisozluk.com