Calgara 28 Haz 2021 #3,341 İddaa oynasaydım çifte şans Hırvatistan oynayacaktım. Şuana kadar ki gidişat İspanya'nın alacağı yönünde ilerliyor. Günün sonunda 20 liram cebimde kaldı diye sevinmiş olacağım sanırım.
İddaa oynasaydım çifte şans Hırvatistan oynayacaktım. Şuana kadar ki gidişat İspanya'nın alacağı yönünde ilerliyor. Günün sonunda 20 liram cebimde kaldı diye sevinmiş olacağım sanırım.
RedTeroR 28 Haz 2021 #3,343 kadir †. dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Günümü şenlendirdin. Gol olsa gol olurdu
ReaperDuke 28 Haz 2021 #3,345 Of of of Hırvatlar geri döndü ??Orsic denilen eleman sonradan girdi 1 gol 1 asist
Mihawk 28 Haz 2021 #3,348 Mihawk dedi ki: Cücü'yü tanıyorsam bu maç sabaha kadar 0 biter. Genişletmek için tıkla ... @RedTeroR Tebrikleri alayım.
Mihawk dedi ki: Cücü'yü tanıyorsam bu maç sabaha kadar 0 biter. Genişletmek için tıkla ... @RedTeroR Tebrikleri alayım.
RedTeroR 28 Haz 2021 #3,349 Mihawk dedi ki: @RedTeroR Tebrikleri alayım. Genişletmek için tıkla ... Cüneyt'in bile gücü yetmedi oynanan oyunu kötüleştirmeye
Mihawk dedi ki: @RedTeroR Tebrikleri alayım. Genişletmek için tıkla ... Cüneyt'in bile gücü yetmedi oynanan oyunu kötüleştirmeye