Yazık oldu Portekiz'e, Renato Sanchez çok kötü maç çıkardı ondan alamadılar.
İroni mi?Yazık oldu Portekiz'e, Renato Sanchez çok kötü maç çıkardı ondan alamadılar.
Yok kilit pas atamadı, birde 3-4 hücumda uzaktan saçma şut çekmesine ayar oldum. Önce ki maçlarda iyi oynaması totosunu biraz kaldırmış herhalde.İroni mi?
Bence Sanchez Portekiz adına sahanın en iyisiydi. Kilit pas atma işi de onun işi değildi.Yok kilit pas atamadı, birde 3-4 hücumda uzaktan saçma şut çekmesine ayar oldum. Önce ki maçlarda iyi oynaması totosunu biraz kaldırmış herhalde.
Jota haterıydın herhalde o daha kötüydü tamam da Sanchez'de gününde değildi pek.
Onun işi tamda, koşması değil ayağı için oynatıyorlar zaten onu. Ortadan delici, çalım yeteneği olan bir oyuncu normal şartlarda hücumu tasarlayan oyuncunun o olması lazım zaten.Bence Sanchez Portekiz adına sahanın en iyisiydi. Kilit pas atma işi de onun işi değildi.
Adam enerjisi ve hızıyla oynuyor. Tekniği, şutu ve zihinsel özellikleri yeterli değil.Yok kilit pas atamadı, birde 3-4 hücumda uzaktan saçma şut çekmesine ayar oldum. Önce ki maçlarda iyi oynaması totosunu biraz kaldırmış herhalde.
Jota haterıydın herhalde o daha kötüydü tamam da Sanchez'de gününde değildi pek.
Bunluk bir şey yoktu ki koymuşlar ileri uca tek başına uzun top atıyorlardı, Şenol harakiri yapmalıydı.Bunu bir daha Milli Takıma çağırmasalar bari. 80 milyon insanın hevesi kursağında kaldı.
Japon Milli Takımı olsa oyuncular çoktan harakiri yapmıştı.