Bir ara kaleye dalga dalga geliyorlardı. Bizim kaleci salsa 6-7 olmuştu.Kalecimiz kaç şut yedi ? Özeti izledim özet sadece bizim kaleye çekilen şutlardan oluşuyordu.
Bir ara kaleye dalga dalga geliyorlardı. Bizim kaleci salsa 6-7 olmuştu.Kalecimiz kaç şut yedi ? Özeti izledim özet sadece bizim kaleye çekilen şutlardan oluşuyordu.
Fransa, Portekiz maçında da 11 kişiyle defans yapacağı için bu güncelleme beni bir miktar sevindirdi ve ayrıca renkli nick kazanmayı falan geçtim, Fransa turnuvayı kazanırsa 1 hafta ban atın bana. 98'i, 90'lardaki Fransız burjuvasını, Platini'yi ve uzun uzun bahsedebileceğim birkaç şeyi daha unutmadım, unutmayacağım. Üstüne bir de oynanan bu oyun...Eşleştiği takım maç kazanamayan üyeler, son 16 turu maçları başladığı an avatar zorunluluğu otomatikman kalkacak. Yoksa 3 hafta kadar süre var yarı finallerin bitmesine, o kadar süre avatar kullanmak sıkar ve etkinliğe girdiğinize pişman olursunuz. :d
Renkli nick istiyorsanız bekleyin, Aiden hangi takıma basarsa ona bastıktan sonra zıddına basın.Zorunlu avatar kullanımı kuralını ve yarı finale kalan takımlarla eşleşenlere renkli nick verme kuralını değiştirdim. Eşleştiği takım maç kazanamayan üyeler, son 16 turu maçları başladığı an avatar zorunluluğu otomatikman kalkacak. Yoksa 3 hafta kadar süre var yarı finallerin bitmesine, o kadar süre avatar kullanmak sıkar ve etkinliğe girdiğinize pişman olursunuz. :d
Final maçı için iddia bahsi gibi farklı seçenekler sunacağım. Doğru bilen kişiler için renkli nick düşünüyorum.
Bu sizin bayraklar sürekli değişiyor. Neden?Renkli nick istiyorsanız bekleyin, Aiden hangi takıma basarsa ona bastıktan sonra zıddına basın.
Bazı şanslı arkadaşlar erkenden galibiyet görüp kanatlanıyor. Bizim gibi Avrupa köylüleri Lewa bi tane atsa Szczesny 3 tane tutsa diye totem yapıyor.Bu sizin bayraklar sürekli değişiyor. Neden?
Bazı şanslı arkadaşlar erkenden galibiyet görüp kanatlanıyor. Bizim gibi Avrupa köylüleri Lewa bi tane atsa Szczesny 3 tane tutsa diye totem yapıyor.
Oğlum köylü möylü Avrupa'ya kapağı atmışın dediğin şeye bak. Ya bizim gibi ortadoğu marabaları naapsın?Bazı şanslı arkadaşlar erkenden galibiyet görüp kanatlanıyor. Bizim gibi Avrupa köylüleri Lewa bi tane atsa Szczesny 3 tane tutsa diye totem yapıyor.
Şenol'a laf ediyorum ama Southgate daha salak bir td.Asıl ben üzülüyorum kendi halime. Berabere kaldık.