RedTeroR 21 Haz 2021 #2,913 Ben maçın kesilmesinden nefret ederim ama bu Belçika maçındaki hakem de biraz abarttı durumu xD Edit: Ne kaleciymişsin sen be...
Ben maçın kesilmesinden nefret ederim ama bu Belçika maçındaki hakem de biraz abarttı durumu xD Edit: Ne kaleciymişsin sen be...
Aiden 21 Haz 2021 #2,919 RedTeroR dedi ki: Kaleciyi övdüm diye kendi kalesine gol attı ya, cünüplük kanıma işlemiş. Genişletmek için tıkla ...
RedTeroR dedi ki: Kaleciyi övdüm diye kendi kalesine gol attı ya, cünüplük kanıma işlemiş. Genişletmek için tıkla ...
Mihawk 21 Haz 2021 #2,920 Rusya - Danimarka karşılaşması oynandı. 1 - 4 maçın skoru. Forumun anketi; @Monkey D. Luffy avatar zorunluluğun kalktı. --- Finlandiya - Belçika karşılaşması oynandı. 0 - 2 maçın skoru. Forumun anketi; @Rem bir süre daha avatar kullanmaya devam edecek.
Rusya - Danimarka karşılaşması oynandı. 1 - 4 maçın skoru. Forumun anketi; @Monkey D. Luffy avatar zorunluluğun kalktı. --- Finlandiya - Belçika karşılaşması oynandı. 0 - 2 maçın skoru. Forumun anketi; @Rem bir süre daha avatar kullanmaya devam edecek.