Ve sonuç olarak ayakta bilinçli şekilde dayanarak üstüne yeni darbeler de aldı?Nerde dayandı? Adamın canı çıktı o saldırıda. Kan revan içinde kaldı.
Ve sonuç olarak ayakta bilinçli şekilde dayanarak üstüne yeni darbeler de aldı?Nerde dayandı? Adamın canı çıktı o saldırıda. Kan revan içinde kaldı.
Bi robata göre kıyaslamak yanlış bence. Sonuçta kişilerin zayıflıkları olabiliyoken PXlerde bu durum söz konusu değil''Hangileri 1 adet PX'den daha güçsüz,'' diye de düşünülebilir. Benim cevabım yok.
Robotların da zayıflıkları var bence. Darbe alınca kafası karışıp sağa sola saldıran vardı bir tane; filler değilse eğer.Bi robata göre kıyaslamak yanlış bence. Sonuçta kişilerin zayıflıkları olabiliyoken PXlerde bu durum söz konusu değil
Croco yu yenemedi zaten Luffy. Moria da kendi kendini yendi sığır...Crocodile ve Moriah da o zamanki Luffy'den güçlüydü zaten. Daha doğrusu, sonradan daha güçlü olmaları gerektiği ortaya çıktı da diyebiliriz. Güç dengeleri hakkında tartışmak istediğim son seri olabilir One Piece. Tam bir fecaat.
Offf. Çok kötü ya. Neyse, Usopp'un bir bağırmasına bakar, hepsini yenebilir Luffy. Uuuaaaahhh...Croco yu yenemedi zaten Luffy. Moria da kendi kendini yendi sığır...
Hiç hatırlamıyorum. Ama kişilerin psikolojisi filan da etkiliyo bu yüzden doğru bir kıyas gibi gelmedi banaRobotların da zayıflıkları var bence. Darbe alınca kafası karışıp sağa sola saldıran vardı bir tane; filler değilse eğer.![]()
Bana hiçbir kıyas doğru gelmiyor artık. Malum, özellikle son olaylardan sonra.Hiç hatırlamıyorum. Ama kişilerin psikolojisi filan da etkiliyo bu yüzden doğru bir kıyas gibi gelmedi bana
Croco'yu nasıl yenemedi ya?Croco yu yenemedi zaten Luffy. Moria da kendi kendini yendi sığır...
Crocoyu tamamen meyvenin zayıflığını kullanarak yendi. Moriada da çok yardım aldı. Bu savaş stretejisiyle olan şeyler. Normal saldırılarıyla alamazdı ikisini deHepsi. Crocodile, Gecko Moriah galibiyetleri yeterli. Zaman atlaması yoksa haki değişimi bu kadsr büyük oranlı olmazdı