Clash yarınsa clash girelim
20.00 da işe gideceğim akşam, 19.00 a kadar boşum tüm gün.Memnuniyetle gelirim. 17-22 arası boşum.
Normie nasıl oynuyor bilmiyorum, ama bu kadar ağladığına göre vardır bir hikmeti.
Clash yarınsa clash girelim
20.00 da işe gideceğim akşam, 19.00 a kadar boşum tüm gün.Memnuniyetle gelirim. 17-22 arası boşum.
Normie nasıl oynuyor bilmiyorum, ama bu kadar ağladığına göre vardır bir hikmeti.
Crow sup oynamıcaktı ama normie yi aldılar bizden. Bot lane geçebiliriz belki onlaYalandan diyor ya o Crowley çekmiş takıma
Gazap vakti mi yoksa?Crow sup oynamıcaktı ama normie yi aldılar bizden. Bot lane geçebiliriz belki onla
Bizim saatler uyuşuyor, diğe arkadaşlara da sorayım ben.20.00 da işe gideceğim akşam, 19.00 a kadar boşum tüm gün.
Ne. Dostluk falan yok şuan. Herkes tryhard
Rengar dışında hepsine tamamım ben... Çünkü;ARAM daha stresli benim için. Karşıya Nidalee, AP Kai'sa, Xerath, Ziggs falan gelince öyle tilt oluyorum ki. Hele AP Shaco.
Ezeli dostluk ebedi rekabet.Ne. Dostluk falan yok şuan. Herkes tryhard
Sen misin bu?
Rengar dışında hepsine tamamım ben... Çünkü;
Turnuva boyunca dostum degilsin sonrasında tekrar dostuz <3Ezeli dostluk ebedi rekabet.
Ben de seni feedlicektim vazgeçtimTurnuva boyunca dostum degilsin sonrasında tekrar dostuz <3