Dediğim gibi yarın akşam 19.00'a kadar müsaitim. Biraz alıştırma yapardık...Bizim saatler uyuşuyor, diğe arkadaşlara da sorayım ben.
Dediğim gibi yarın akşam 19.00'a kadar müsaitim. Biraz alıştırma yapardık...Bizim saatler uyuşuyor, diğe arkadaşlara da sorayım ben.
Artık bizim kardeşimizsin, geçmişi unut ve birlikte KF tarihine damga vuracağımız zafere odaklanalım.Mihawk beni evimden, ailemden kovduğu için mental olarak düşük başlayacağım
?Ben de seni feedlicektim vazgeçtim
Yok ya, bizim takımın içinden geçen Rengar bu. En son hatırladığım çalıdan üstümüze atlayıp, tek attıktan sonra çalıya geri dönmesiydi, ondan sonrası yok bende zaten. O günden beri kinim var Rengar'a...Sen misin bu?
3 kişi toplanıyoruz en kötü, Onur ve Beyblade de gelir muhtemelen.Dediğim gibi yarın akşam 19.00'a kadar müsaitim. Biraz alıştırma yapardık...
Güzel olur gelirlerse bir şeyler deneriz bugün ki gibi...3 kişi toplanıyoruz en kötü, Onur ve Beyblade de gelir muhtemelen.
Yok ya, bizim takımın içinden geçen Rengar bu. En son hatırladığım çalıdan üstümüze atlayıp, tek attıktan sonra çalıya geri dönmesiydi, ondan sonrası yok bende zaten. O günden beri kinim var Rengar'a...
1820@NormieRose kaç rpye satarsın maçı
şerefim kadar versem