Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2. KorsanFan League of Legends Turnuvası

Turnuvayı hangi takım kazanır

• Kullanılan toplam oy
    58
4. RedTeroR - Roronoa - Sup/Adc
6. kekomancer - Kekomancer - Sup/Jung
12. King Of the Hell - King Of the Hell - Her yer
11. Vvv - Ryze al Ghul - Mid/Jungle
9. Whitebear D - - Jungle

Bu takımdan nasıl rol sorunu çıkabiliyor? Adc var, Jung var, Mid var, Her yerde oynarım diyen var. 5 Sup geldi diye şikayet ediyordun ki haklıydın. Şu takımda da aynı şikayeti yapıyorsun.
Dengeli olsun diye iyi oyuncuları koyuyorsun bir tanesini direkt iptal ediyorsun o oyuncuları en azından takımlara dağıtırken lane’i dikkate alırsın. Bir turnuva oynadık bu Kingle benim jungle oynadığımızı görmedi mi hazırlayan arkadaşlar?

Dengeli olsun diye iyi oyuncuları koyuyorsun bir tanesini direkt iptal ediyorsun o oyuncuları en azından takımlara dağıtırken lane’i dikkate alırsın. Bir turnuva oynadık bu Kingle benim jungle oynadığımızı görmedi mi hazırlayan arkadaşlar?

Yazılan roller orada. Senin şu yazılara göre Jungle oynamanı engelleyecek bir durum yok. Red Adc, Keko sup, Vvv mid, sen de Jungle alabilirsin.

- İyi oynamaya göre, dereceye göre dağılım yaptık.
- Yazılan rollere göre dağılım yaptık.

Bu ikisinin yanında bir de takım içinde nasıl rol seçeceğiniz üzerine nasıl dağılım yapmamı bekliyorsun? ''Bu takımda Whitebear Jungle oynayamaz, böyle yapmayalım'' diye düşünmek için geri kalan 25 oyuncunun jungle rolünü sana bırakıp bırakmayacaklarını hesap etmem gerekiyor.

Yazılan roller orada. Senin şu yazılara göre Jungle oynamanı engelleyecek bir durum yok. Red Adc, Keko sup, Vvv mid, sen de Jungle alabilirsin.

- İyi oynamaya göre, dereceye göre dağılım yaptık.
- Yazılan rollere göre dağılım yaptık.

Bu ikisinin yanında bir de takım içinde nasıl rol seçeceğiniz üzerine nasıl dağılım yapmamı bekliyorsun? ''Bu takımda Whitebear Jungle oynayamaz, böyle yapmayalım'' diye düşünmek için geri kalan 25 oyuncunun jungle rolünü sana bırakıp bırakmayacaklarını hesap etmem gerekiyor.
Neyse saldım ya anlatamıyorum muhtemelen arkadaşların gönülleri olduysa sıkıntı yok.
Tamam kankacım problem yok ki. Geçersin sen jungle ben destek oynarım.
Yok kanka sen varken oynamaya elim gitmez benim zaten geçerim supporta takımı aşağı çekmeye gerek yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık