Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2. KorsanFan League of Legends Turnuvası

Turnuvayı hangi takım kazanır

• Kullanılan toplam oy
    58
anket açmakta suç olmus yaa . abi lolde banlama diye bir şey var. banlatmama diye bir şey yok :D
Takımlar için söyledim onu. İstiyorsan anket açalım, D takımı dağılsın. Demokratik olur. Bunu geçen turnuvada A takımı için de yapabilirdik ama yapılmayınca bir anlamı olmadığını gördük. D takımının mekaniği, iyi bir makro ile yenilmeyecek kadar iyi değil. Ban meselesini örnek vermemin sebebi böyle şeylerden hep senin şikâyet etmen.

Takımlar için söyledim onu. İstiyorsan anket açalım, D takımı dağılsın. Demokratik olur. Bunu geçen turnuvada A takımı için de yapabilirdik ama yapılmayınca bir anlamı olmadığını gördük. D takımının mekaniği, iyi bir makro ile yenilmeyecek kadar iyi değil. Ban meselesini örnek vermemin sebebi böyle şeylerden hep senin şikâyet etmen.
ben şikayet ediyprum ama ironik bir şekilde şikayet ettiğim şeylere bütün forum hem fikri ama kimse ses çıkarmıyor. otp leri banlatmama diye bi karar alınmış, forumun yüzde 90’ından fazlası bunu desteklemiyor ama bir allah’ın kulu bir şey demiyor. oyunu biz oynayacaz zaten yav allah koymuyor kuralı , birisi bi kural koymuş ama sorgulayan eden yok. d takımı hariç dengeli diyorum herkeste öyle düşünüyor ama benim dediğim göze batıyor :D oyunbozan hep biz oluyoruz günah kecisiyim ben

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık