Olur da turnuvaya girerse haber ver katılmayayım. Hiç gerek yok tilt olmaya dhhsjdAllahsız gibi oynuyor. Benim prime dönemimden iyi.
Olur da turnuvaya girerse haber ver katılmayayım. Hiç gerek yok tilt olmaya dhhsjdAllahsız gibi oynuyor. Benim prime dönemimden iyi.
Bronz kardesim adam raad ol hdksjjsOlur da turnuvaya girerse haber ver katılmayayım. Hiç gerek yok tilt olmaya dhhsjd
5v5 turnuvalarda taşımanın en zor olduğu yerlerden biri mid la geçen turnuvada en az solo kill midden çıkmıştır ve doğalı da budur. farming koridoru. solo queue da ki gibi katarina alıp oynamak 5v5 konseptine uymuyor. ayrıca ben ne kadar mid diff koysam da arthur un koyduğu keepr in kendi koridorlarında koydukları diff daha ağır basar benden cok daha iyi oyuncular var benim amacım eğlenmek . d takımının bozunca yine bizim takımın favori olduğunu düşünmüyorum ama en azından keyifli ortam olur. yani parasına iddaa’ya girseniz şuradaki herkes d takımına basar parasını ama ben bişi diyince çekindi oluyo celallendi oluyor .Mid main adam maç taşımaktan çekiniyor. Yakıştıramadım Bavsa..
Celallenmiş diye yorumladım.5v5 turnuvalarda taşımanın en zor olduğu yerlerden biri mid la geçen turnuvada en az solo kill midden çıkmıştır ve doğalı da budur. farming koridoru. solo queue da ki gibi katarina alıp oynamak 5v5 konseptine uymuyor. ayrıca ben ne kadar mid diff koysam da arthur un koyduğu keepr in kendi koridorlarında koydukları diff daha ağır basar benden cok daha iyi oyuncular var benim amacım eğlenmek . d takımının bozunca yine bizim takımın favori olduğunu düşünmüyorum ama en azından keyifli ortam olur. yani parasına iddaa’ya girseniz şuradaki herkes d takımına basar parasını ama ben bişi diyince çekindi oluyo celallendi oluyor .
çekinmeyen celallenmeyen adama diyince evet oluyor bir şeyi kırk kere söyleyince cidden oluyo :dCelallenmiş diye yorumladım.
Boyle kalirsa zaten d favori tartismaya acik degil bu durum5v5 turnuvalarda taşımanın en zor olduğu yerlerden biri mid la geçen turnuvada en az solo kill midden çıkmıştır ve doğalı da budur. farming koridoru. solo queue da ki gibi katarina alıp oynamak 5v5 konseptine uymuyor. ayrıca ben ne kadar mid diff koysam da arthur un koyduğu keepr in kendi koridorlarında koydukları diff daha ağır basar benden cok daha iyi oyuncular var benim amacım eğlenmek . d takımının bozunca yine bizim takımın favori olduğunu düşünmüyorum ama en azından keyifli ortam olur. yani parasına iddaa’ya girseniz şuradaki herkes d takımına basar parasını ama ben bişi diyince çekindi oluyo celallendi oluyor .
yok baya hakkaniyetli oluşturulmuş gruplar .Boyle kalirsa zaten d favori tartismaya acik degil bu durum
anket açtık yüzde 90 + insanlar bi karar verdi ve o karar uygulandı . demokrasiye evet.Bavs geçen turnuva da Yorick ve Zac banlatmak için kaos çıkarıyordu. İşinde diye yorumladım.
Demokrasiye kalsa geçen turnuva A takımı dağıtılırdı 3. oldular.anket açtık yüzde 90 + insanlar bi karar verdi ve o karar uygulandı . demokrasiye evet.