Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2. KorsanFan League of Legends Turnuvası

Turnuvayı hangi takım kazanır

• Kullanılan toplam oy
    58
D takımı overrated. Abartmayın la
Yok diğer takımlara göre daha güçlü gözüküyorsunuz da oynanmayacak gibi değil. Herhâlde bir takım diğerine göre daha güçlü gözükecek. 25 tane denk adam katılmıyor turnuvaya. Geçen turnuva C takımı çok güçlüydü Bavs'ın ses ettiğini görmedim hiç. Başka takım olunca göze batıyor işte.

Yok diğer takımlara göre daha güçlü gözüküyorsunuz da oynanmayacak gibi değil. Herhâlde bir takım diğerine göre daha güçlü gözükecek. 25 tane denk adam katılmıyor turnuvaya. Geçen turnuva C takımı çok güçlüydü Bavs'ın ses ettiğini görmedim hiç. Başka takım olunca göze batıyor işte.
ben ne king of the helle ne normie ile oynamamıştım. ayrıca bizim takımın olayı güclü olmak değil zayıf halka olmamasıydı. artniyetli artniyetli şeyler yazma gözünü seveyim

Art niyetle yazmıyorum, olanı söylüyorum.
diyelim ki biz cok güçlüydük. bi allah’ın kulu dedi mi c cok güclü oldu diye? kimsenin bilmediği şeyi ben biliyordum bende çaktırmadım aynen. turnuvayı kazanınca mı cok güclü olduk? güçlüydün ses çıkarmadın diyosun ben takımın yarısıyla zaten daha önce oynamamışım nasıl oynuyorlar bilmiyorum . ilginçsin cidden ama anlıyorum seni

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık