+/- dedim zaten, Law ve Kid'in seviyelerine dair kesin bir şey diyemeyeceğimiz için.Linlini alanlar sağkol seviyesini geçmiştir tahminimce özellikle law ın sağkol seviyesini geçtiğini düşünüyorum hiçbir alanda kötü değil şuan Law
Şu Marco ve King, Big Mom'ı devirecekGüzel paylaştırmışsın karakterleri. King'den daha ekstrem şeyler görürsek ki göreceğiz kesin King+Marco Bm'yi %90 alır diyebiliriz. Eğer beklentilerim karşılanırsa Kaido tarafı da Kaido'yu alır.
Valla yonkoulardan göreceğimiz kadar gördük. %80 oranında performanslarını biliyoruz. Bir tek Shanks kaldı geriye. Lakin sağ kolların daha çoğu duruyor. Beklemediğiniz birçok şey çıkacak bu adamlarda. Şu sahneden yola çıkarak hiçbir şey ispatlanamaz.Şu Marco ve King, Big Mom'ı devirecek
Gözlerim yaşarıyor. Forumda böyle yorumlar görmek.Linlini alanlar sağkol seviyesini geçmiştir tahminimce özellikle law ın sağkol seviyesini geçtiğini düşünüyorum hiçbir alanda kötü değil şuan Law
Bence daha tam görmedik. Luffy vs Kaido savaşı yeni ciddileşiyor. Big Mom savaşı da aynı şekilde yeni kıvama geldi. Tam performansı önümüzdeki 5-10 bölümde görür ona göre yorumu yaparız.Valla yonkoulardan göreceğimiz kadar gördük. %80 oranında performanslarını biliyoruz. Bir tek Shanks kaldı geriye. Lakin sağ kolların daha çoğu duruyor. Beklemediğiniz birçok şey çıkacak bu adamlarda. Şu sahneden yola çıkarak hiçbir şey ispatlanamaz.
Şu Big Mom'ı mı yenemeyecekler?Şu Marco ve King, Big Mom'ı devirecek
Komedi sahnesi kral öyle deme şimdi. Oda bu sahneleri biz puhahahaha gülelim diye çizmiş bazı arkadaşlara göre.Şu Big Mom'ı mı yenemeyecekler?
Big Mom'ın rezil ediliyor olması güçlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zaten güçlü olduğu için böyle saçma sapan yollara başvuruyor.Şu Big Mom'ı mı yenemeyecekler?
King'de falan kral haki yoksa katılıyorum.Bence daha tam görmedik. Luffy vs Kaido savaşı yeni ciddileşiyor. Big Mom savaşı da aynı şekilde yeni kıvama geldi. Tam performansı önümüzdeki 5-10 bölümde görür ona göre yorumu yaparız.
Marco saldırı gücü olarak Big Mom'a karşı yetersiz duruyor. King de Zoro'ya karşı kralın hakisi açmazsa bu iş yaş bence.