Eğer yanlış bilmiyorsam o dönem Almanlar da atomu parçalamayı başarıyor ve atom bombası yapımında büyük ölçüde ilerliyorlar, aynı zamanda Almanların sesten hızlı füzeler gibi biraz daha zamanları olsa yapabilecekleri projeleri var. Savaşta yenilmeyen Almanya muhtemelen gittikçe daha da güçlenirdi. Eğer Abd ile nükleer bir savaşa girmeyeceğini varsayarsak gözünü Ortadoğu'ya dikmemesi zor lakin Türkiye'yi işgal eder miydi, sanmıyorum. Bunun sebeplerinden biri zaten savaşta tarafsız bir tutum sergileyen Türkiye'nin eğer kazanırsa Almanya tarafına muhtemel geçişi, o dönem Türkiye içinde Almanya tarafında savaşa girme isteği olanlar var diye biliyorum, 1. Dünya savaşında da bu iki ülke ittifak olduğu için direkt bir işgalden ziyade ittifak-kukla devlet vari bir yapıdan bahsedilebilirdi gibi geliyor. Eğer Türkiye'ye girmek isteseydi, yazımın başında dediğim gibi, teknolojisi sayesinde bu konuda pek zorlanmazdı, yangın uçakları ile İstanbul'un bombalanması (o dönem çoğu bina tahta) zaten büyük ölçüde kaos olurdu.