Şu ankete Türkler kazanırdı falan yazılsın bari ,Almanya kim köpek 200 sene önce Abd bize sığınıyorduYürekleri yok çünkü
Stalin'den kasıt bıyıklarından bahsediyorduk ya.Stalin'i de sevmezsin be. Ha Hitler ha Stalin ikiside aynı bokun laciverti.
Avatardan dolayı dedim onuNazi fanı değilim'de yahudiler çok olsa iyimi olurdu ,Naziler o zamanlar Türkiyeyi alamazdı, atom falan yoksa 10 sene once falan 4 ülkeyle aynı anda savaşıyor türk ordusu pes etmiyor bu yüzden kaybedemez.
Yani ben onu insan olarak seviyorum. Bir yönetici ya da diktatör olarak değil. Hitler’i insan olarak da sevmiyorum. Çok kasıntı hipster bir herif. Stalin’le oturup muhabbet edebilirsin. Baklava yerken mutlu olacak birine benziyor. Hitler öyle değil babaların sevmediği dolandırıcı enişte gibi.Stalin'i de sevmezsin be. Ha Hitler ha Stalin ikiside aynı bokun laciverti.
Hiç, Abd'nin yüreği mi var sankiŞu ankete Türkler kazanırdı falan yazılsın bari ,Almanya kim köpek 200 sene önce Abd bize sığınıyordu
Atomu var parçalanmışHiç, Abd'nin yüreği mi var sanki
Atomla savaş kazanıldığı nerede görülmüş ? Mangal gibi yüreğin olacak koyacaksın ortaya anca öyle, Amerika daha üç beş gün önce bize haraç veriyorduAtomu var parçalanmış
Sende haklısın kardeşim, mangal eğitimi veriyorlar ama yine de yürek söğüş iyidirAtomla savaş kazanıldığı nerede görülmüş ? Mangal gibi yüreğin olacak koyacaksın ortaya anca öyle, Amerika daha üç beş gün önce bize haraç veriyordu