Mihawkı koymamışlar benim zoruma giden asıl o!!Genç Newgate ve Roger, seri sonu Luffy'den ciddi ciddi daha fazla oy almış
Çok rahat is üç amirali de tekler kendisi, o yüzden burada işi yoktuMihawkı koymamışlar benim zoruma giden asıl o!!
3 Yonkou demek istedin her halde D:Çok rahat is üç amirali de tekler kendisi, o yüzden burada işi yoktu
Luffy o isimleri geçemez seri sonunda.Genç Newgate ve Roger, seri sonu Luffy'den ciddi ciddi daha fazla oy almış
Öyleyiz, bak üç yonkou alabileceği halde orada amiral dedim3 Yonkou demek istedin her halde D:
Abi bu mihawk fanları çok alçak gönüllü ve mütevazi insanlar ya.
Yok canım olur mu öyle şey. Mihawk bizim milli mirasımız. Çekemeyen anten takar.Mihawk seçenegi bazılarının zoruna gider diye konulmamıştır.
Biz diğer seçenegi ile işimizi görürüz.
Şimdilik ağır gelir size o seçenek.
Luffy o isimleri hem de öyle bir geçer ki. Shonen okuyoruz farkındasın değil mi?Luffy o isimleri geçemez seri sonunda.
Luffy fanları başka zaman bunu diğer serilerle karıştırmayın diyor. Sen seriyi diğer shonen serilerden ayırmıyorsun gibi farz edeceğim. WB dediğin adam neredeyse tek başına denizcilere dalıyor. Luffy ile arasında nasıl bir fark var şu an? Uçurum. Bu adam gençken daha da güçlüydü nasıl bir hayvanat olduğunu sen oradan çıkar. Şimdi yardımsız Yonko adamı alamayan Luffy nasıl bu adamları geçecek?Luffy o isimleri hem de öyle bir geçer ki. Shonen okuyoruz farkındasın değil mi?