Elinin kiri yahu bunlar.Kendi gitmez meyvesini yollar.Benim en sevdiğim iki karakter Zoro ve Mihawk. Bunlar da mı delinecek yani? :S
Elinin kiri yahu bunlar.Kendi gitmez meyvesini yollar.Benim en sevdiğim iki karakter Zoro ve Mihawk. Bunlar da mı delinecek yani? :S
Benim en sevdiğim iki karakter Zoro ve Mihawk. Bunlar da mı delinecek yani? :S
Eğlencesine East Blue'ya kadar kovalar belki reis.Elinin kiri yahu bunlar.Kendi gitmez meyvesini yollar.
Güzel troll.Amiraller: Akainu, Kizaru, Kuzan, zirve Sengoku
Roger -> 3 tane alır. Belki dördünü de alabilir Hakisi Shanks kadar varsa.
WB -> 3 banko. 4 alamaz. Yaşlı hali 2 tane alır.
BM -> 4 tanesini alamaz ama kaybetmez de yukarıdaki ikilinin aksine. 3 tanesini alır.
Kaido -> 3 tanesini harcar. 4 tanesine yakalanır.
Teach -> 3 tanesini alır. 4 tanesine delinir.
Garp -> Eski üçlüyü alır. 3 tanenin içinde Sengoku varsa üçleyemez.
Rayleigh -> 2 tane alır. Yaşlı hali 1 Amiral + Fujitora alır.
Shanks tek kolla zorlanır çok kişiye karşı. Hakisi bitene kadar 2 tane zor alır.
Arkadaş zaten Amiral, Yonko eşit diyen birisi, tepki olarak yazmışGüzel troll.
Bu seride hiç bir karakterin belki Fuji veya Greenbull harici hiç bir amiralin direk Roger'e karşı dahi şansı 1v1'de %40'ın altına düşmez. İkisine karşı çok feci ezilirler.
Bu seride o kadar güç farkı yok, hayal kurmayın. Gördük Big Mom'un ne mal olduğunu.
Big mom'da bişey yok gayet iyiGüzel troll.
Bu seride hiç bir karakterin belki Fuji veya Greenbull harici hiç bir amiralin direk Roger'e karşı dahi şansı 1v1'de %40'ın altına düşmez. İkisine karşı çok feci ezilirler.
Bu seride o kadar güç farkı yok, hayal kurmayın. Gördük Big Mom'un ne mal olduğunu.
Harbi ha.Mihawk neden yok?