Aaa ben anlamamışım . Ne bileyim baya yazmışİroni yapıyor ya. Sensei'nin denizci fanlığı meşhurdur oysa.
Aaa ben anlamamışım . Ne bileyim baya yazmışİroni yapıyor ya. Sensei'nin denizci fanlığı meşhurdur oysa.
Kürdanla çelik delmek=Mihawk'ın elmas kesmesi xD Ama Jozu'yu indirir bir şekilde, ondan şüphem yok.Fiziğe de girdiysek tamamdır bu iş, bence Mihawk keser
İletmez diye ya da Akainu yenemez diye değil. Kuzan bastı buzu geçti. Akainu bu kadar kısa sürede devre dışı bırakamazdı diyorum.O niye ki? Elmas ısıdan etkilenmez diye mi? Aksine çok güzel etkilenir. :/ Çünkü iyi bir ısı iletkenidir elmas.
Aka da magmayı basar geçer sıkıntı yok. Serinin en delici adamından bahsediyoruz burada. En sevdiği iki karakteri deldiği için @RedTeroR iyi bilir anlatsın sana.İletmez diye ya da Akainu yenemez diye değil. Kuzan bastı buzu geçti. Akainu bu kadar kısa sürede devre dışı bırakamazdı diyorum.
Kuzan'ın meyvesi hız-etki süresi bakımından Kizaru'dan sonra en iyi meyve olabilir. O yüzden öyle basar magmayı geçer işi yaş. Saka yapamaz onu. Et delmeye benzemez elmas delmek.Aka da magmayı basar geçer sıkıntı yok. Serinin en delici adamından bahsediyoruz burada. @RedTeroR iyi bilir.
Amiral ve yonko arasında çok fazla güç farkı var diyorsun yani ? Doğru mu anladım ?Her yonkounun ön plana çıkan bir özelliği var ve bu özellikler seride görülmüş en üst düzey özellikler. Bu canavarları tehlikeli yapan şey de bu.
Kaido-Bm savunma-dayanıklılık olarak ön plandalar. Bb en iyi meyvelere sahip. Shanks, Mihawk... Bunlarda da manyakça seviyelerde manyakça özellikler çıkacak falan.. Her yonkouyu dayanıklılık ve savunma olarak mukayese etme. Başka bir yonkouda da BM ve Kaido'da olmayan özellikler var çünkü.
Jozu'nun da amiralle arasında devasa bir güç farkı yok. Zaten mangaka bu adamı bilhassa Kuzan karşısına çıkardı ki en kolay şekilde aradan çıksın. Akainu bu kadar kolay bir şekilde devre dışı bırakamazdı Jozu'yu. Her neyse.. Benim bahsettiğim güç farkı sağ kol-sol kol/amiral arasındaki güç farkı değil. Bin tane handikapı olmasına rağmen iki yumrukta amirali felç eden güç
Öyle.Amiral ve yonko arasında çok fazla güç farkı var diyorsun yani ? Doğru mu anladım ?
devamını ben getirecektim de korktum.Aaa ben anlamamışım . Ne bileyim baya yazmış
Senin de en sevdiğin iki karakteri delecekAka da magmayı basar geçer sıkıntı yok. Serinin en delici adamından bahsediyoruz burada. En sevdiği iki karakteri deldiği için @RedTeroR iyi bilir anlatsın sana.
Benim en sevdiğim iki karakter Zoro ve Mihawk. Bunlar da mı delinecek yani? :SSenin de en sevdiğin iki karakteri delecek