Allah izin verirse yaparız yaÇocuk yapmazsan ?
Allah izin verirse yaparız yaÇocuk yapmazsan ?
O hükümet köpeği çünkü, bi b*k olmaz ondanMihawk niye burada yok
Bence de bleach sende çok fazla etki bırakmışseri sonu beklendim luffynin 2 yonkou gücü olması, belki seri sonu zoro zorlanarak 2 amiral alır. final boss olarak 3-4 yonkou gücü isimler bekliyorum. inşallah beklentilerimi suya düşürmez. hep bunlar bleach in yan etkileri.
Kılı kılıçla yarmaya kalkmasın sonra ?Kyaa Mihawk sama kılıcının kınıyız, götünün kılıyız.
Garp = Roger = Zirve WBGarp'ın zirvesi bi yonkodan fazla etmez.O yüzden bana görede bunun ihtimali yok.Fakat ünvanı alsa amiral zaten mantığıyla bakma.Garp amirallik ünvanını sadece alır.O seviyeden biraz daha güçlüdür ki bence işte yonko falan eder.
Ankete gelince alırsa bi Roger ve genç WB alır.Onlarında zaten sadece yenme ihtimali var.Onun dışında öyle biri yok.Yonkolar falan unutsun 2 amirali almayı.
Dediğim gibi Garp'ın Roger,WB dengi olduğunu düşünmüyorum.Bence yonko seviyesinde falandır.Zaten o seviyedeki biride Roger'la kapışabilir.Onun dışında yonko>amiral şeklinde düşünsemde arada uçurum yok bence.Garp = Roger = Zirve WB
Amirallerin Yonkou'lardan güçsüz olduğunu düşünmüyorum, güçlü olduklarını da düşünmüyorum.
Bana göre 4 amiral > Roger + Zirve Garp + Zirve WB