Olum bana şu seriden kesitler atma yiyeceksin şimdi 12 saatimi lan
0:42'deki tepki benim tepkim. Bana biraz fazla uçuk geliyor o kadar güç. Ama ileride daha net anlaşılır.
Olum bana şu seriden kesitler atma yiyeceksin şimdi 12 saatimi lan
0:42'deki tepki benim tepkim. Bana biraz fazla uçuk geliyor o kadar güç. Ama ileride daha net anlaşılır.
Ben de düşünüyorum bu ara yeniden izlemeyi. Dublajı bile mithişti yav.:SOlum bana şu seriden kesitler atma yiyeceksin şimdi 12 saatimi lan
Hee. (Ölümüne) dövüştük falan diyordu sanırım. O işle @kuroashi.no.sanji1993 inceden ilgilenmişti.O ölümün kıyısına getirme yanlış çeviri diye biliyorum.Yanlış çeviri miydi @amaneden ?
Eğer öyleyse @RoronoaZ0r0 seriyi g.tünle takip etmen ya da bi b.k bilmeden karşı tarafı küçümseyici yorum atman olmamış.Hadi diyelim çeviri yanlışı yok yine de o söze bakıp Roger=Garp demem.Roger orda alçakgönüllülük yapmış olabilir.Luffy'de PH'de şu kalp değiştirme muhabbetinden dolayı Smoker'a bundan daha güçlüydün.Tam gücünde senle dövüşmek isterim tarzı bir söz söylüyor.Şu anki Luffy Smoker mı tanır ? Hangi dövüşten bahsediyor Luffy ? Bu tarz bir olay olabilir.Ayrıca Roger=Garp diyorsan mf WB mi daha güçlü oluyor sence mf Garp mı ? Merak ettim.
Milletin Garp demesi bir bana mı saçma geliyor? Garp rütbeyi kabul etse zaten amiral.
Sengoku amiral, kendisi koramiral. Garp Sengoku'dan güçlü bile olsa amiral unvanı alacaktı yani. Şimdi Garp kendisi gibi 2 tane adamı alabilir mi mesela?
Alabilir, abes de kaçmaz.BigMom 3 amiral bile yerse şaşırmam.