2 amirali alma gücüyle kutsanmış biri doğacak.Amiralleri teke tekte alabilecek karakter sayısı bir elin parmağını geçmezken 2 sini birden alabilecek bir babayiğit daha doğmadı.
O kutsanmış kişi de seri sonu Teach tabi ki.
2 amirali alma gücüyle kutsanmış biri doğacak.Amiralleri teke tekte alabilecek karakter sayısı bir elin parmağını geçmezken 2 sini birden alabilecek bir babayiğit daha doğmadı.
İki isim sen saydın. Zoro ve Ray garanti. Bir isim daha ben ekliyorum; Shiryu. 7 sağ koldan 5'i amiral alabilecek güçte. Bu da demek oluyor ki sağ kollar genel olarak amiral seviyesi veya üstü karakterlerMarco ve bir ihtimal Beckaman dışında kimsenin Amiral alabileceğini sanmıyorum.
Beckman >Shanks ?Marco ve bir ihtimal Beckaman dışında kimsenin Amiral alabileceğini sanmıyorum.
Zoro ve Ray'i sağ kollardan saymadım.Dediğin gibi o ikili Amiral alır.Benim sağ kol derken kastettiğim Yonko komutanı olanlar.İki isim sen saydın. Zoro ve Ray garanti. Bir isim daha ben ekliyorum; Shiryu. 7 sağ koldan 5'i amiral alabilecek güçte. Bu da demek oluyor ki sağ kollar genel olarak amiral seviyesi veya üstü karakterler
Alır zaten.Wb de zamanında Xebec'in sağ kolu değil miydiHala sağ kol 1 amiral alır diyenler kaldı mı ya sağ kol dediğin en az 2 amiral alır