2 amirali alma gücüyle kutsanmış biri doğacak.Amiralleri teke tekte alabilecek karakter sayısı bir elin parmağını geçmezken 2 sini birden alabilecek bir babayiğit daha doğmadı.
O kutsanmış kişi de seri sonu Teach tabi ki.
2 amirali alma gücüyle kutsanmış biri doğacak.Amiralleri teke tekte alabilecek karakter sayısı bir elin parmağını geçmezken 2 sini birden alabilecek bir babayiğit daha doğmadı.
İki isim sen saydın. Zoro ve Ray garanti. Bir isim daha ben ekliyorum; Shiryu. 7 sağ koldan 5'i amiral alabilecek güçte. Bu da demek oluyor ki sağ kollar genel olarak amiral seviyesi veya üstü karakterlerMarco ve bir ihtimal Beckaman dışında kimsenin Amiral alabileceğini sanmıyorum.
Beckman >Shanks ?Marco ve bir ihtimal Beckaman dışında kimsenin Amiral alabileceğini sanmıyorum.
Zoro ve Ray'i sağ kollardan saymadım.Dediğin gibi o ikili Amiral alır.Benim sağ kol derken kastettiğim Yonko komutanı olanlar.İki isim sen saydın. Zoro ve Ray garanti. Bir isim daha ben ekliyorum; Shiryu. 7 sağ koldan 5'i amiral alabilecek güçte. Bu da demek oluyor ki sağ kollar genel olarak amiral seviyesi veya üstü karakterler![]()
Alır zaten.Wb de zamanında Xebec'in sağ kolu değil miydiHala sağ kol 1 amiral alır diyenler kaldı mı ya sağ kol dediğin en az 2 amiral alır