Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Muhtemelen yok ve olmayacak demişim önceden bu ankete. Luffy'nin erken yaşta öleceğini düşünüp vermişim sanırım bu cevabı, hâlâ da arkasındayım; 2v1 küçümsenmeyecek bir dezavantaj, özellikle de karşındakini 2 fiskede yere yatıramıyorsan

Tam aksine, sadece karakterlerin güçleri değil, tüm seri ana karakterin amacına göre değişirdi.
Bu parodi dünyasına atıfta bulunmamış olsam da madem içeri adım atacağız, şu an okuduğumuz seri ile kıyas da mümkün olamazdı. Paradoksun temel ilkesine ters.
Sadece kıyaslamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Kimin kimi dövdüğü ile ilgilenmiyorum
Big Mom ile Oda cevabı verdi. Denizci olsa Amiral veya Filo Amirali olurdu dedi.
Wb de patates olarak gelseydi eminim bereketli bir hasat olurdu. Ben serinin dışında bir şey demeye çalıştım :)

Amiraller güçlü ama aşırı değil
Filo amirali ve üstü var bunun daha
shichibukai yonkou ve amiraller
Dengeyi sağlıyodu eskiden
Şimdi denge bozuldu tabi o ayrı mesele :bilmem:

Mf savaşını baz almak yanlış olur.Orda denizciler kayıpsız almaya calışıyorlardı ki wb hasar almadan karşısına çıkan yoktu.Listedekilerin hemen hepsi 2 amirali karşısına alabilir ama ordan 3üde sağ çıkamaz bence.
Oda'nın seride ince işçilikle yazdığı kullandığı tek topluluk amiraller. Buradaki tayfa için çöp olabilir ama, bu işten anlayanlar amirallerin bambaşka olduğunun farkındadır.
Garpı ayrı tutarsak herhangi 3 amiral kaido ve bm nin ikiliisinin karşısında durabilir mi?

Bu ankete Enzo da eklenmeli. Garp'la, Roger ikisi dalmış Xebec indirmek için. Öyle bir tayfayı bir arada tutmak çok büyük meziyet. Xebec cidden safi güc olarak en güclü karakter olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık