Bu parodi dünyasına atıfta bulunmamış olsam da madem içeri adım atacağız, şu an okuduğumuz seri ile kıyas da mümkün olamazdı. Paradoksun temel ilkesine ters.Tam aksine, sadece karakterlerin güçleri değil, tüm seri ana karakterin amacına göre değişirdi.
Wb de patates olarak gelseydi eminim bereketli bir hasat olurdu. Ben serinin dışında bir şey demeye çalıştımBig Mom ile Oda cevabı verdi. Denizci olsa Amiral veya Filo Amirali olurdu dedi.
Ben Oda'nın yalancısıyım.Dört yonkou denizcilerin içinden geçip travmatik etkiler bırakır. Aynı şekilde 3 yonkou da öyle. Dört yonkou dünya hükümetine denk güç olur ancak.
Oda'ya kalsaaaaa.... Seriyi yazıyor diye her şeyi ona bırakıcaz diye bir şey yok. Hele ki bu kadar tutarsız birinden bahsediyorsak.Ben Oda'nın yalancısıyım.
Garpı ayrı tutarsak herhangi 3 amiral kaido ve bm nin ikiliisinin karşısında durabilir mi?Oda'nın seride ince işçilikle yazdığı kullandığı tek topluluk amiraller. Buradaki tayfa için çöp olabilir ama, bu işten anlayanlar amirallerin bambaşka olduğunun farkındadır.