Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Hangi Amiral ? Kizaru ve Fujitorayı aynı anda alır tüm liste.
Kuzan ve Sakazuki ise yok öyle biri seri sonu Teach dışında o da Magma ve Buz gücü olan adamları karanlık meyvesiyle, Depremi müthiş kombine ettiği bir senaryoda. Onun harici Xebec 2v1 atıp zorladıysa başka türlü yok.

Oden amiral seviyesi var mıdır?
Oden muhtemelen bize gösterilen zamanda amiral seviyesi değildi ama potansiyel olarak bakarsak amiral üstü olarak görüyorum şahsen, yanlış hatırlamıyorsam adamın yaşı 18 ti (bu yaşı instada da görmüş olabilirim tam kesinliği yok) o yaşta birine göre gayet iyi bir gücü var üstünede hiç Wanodan çıkmadığını varsayarsak.

Varsa mesela Roger iki amirali aynı anda alabilir mi?
O birazda amiraline bağlı

Hangi Amiral ? Kizaru ve Fujitorayı aynı anda alır tüm liste.
Kuzan ve Sakazuki ise yok öyle biri seri sonu Teach dışında o da Magma ve Buz gücü olan adamları karanlık meyvesiyle, Depremi müthiş kombine ettiği bir senaryoda. Onun harici Xebec 2v1 atıp zorladıysa başka türlü yok.
Oden muhtemelen bize gösterilen zamanda amiral seviyesi değildi ama potansiyel olarak bakarsak amiral üstü olarak görüyorum şahsen, yanlış hatırlamıyorsam adamın yaşı 18 ti (bu yaşı instada da görmüş olabilirim tam kesinliği yok) o yaşta birine göre gayet iyi bir gücü var üstünede hiç Wanodan çıkmadığını varsayarsak.

O birazda amiraline bağlı
Konuyu okumamışsınız cık cık cık.

Seçeneklerde cidden çok uç seçenekler. Şu ana kadar gördüklerime bakılırsa Dragon hariç hepsi 2 amirali alır gibi geliyor bana ama Akainu ve Fujitora birlikte meyve avantajı ile belki bazılarına yenilmeyebilir.

Ama şimdi denizcilerin en büyük gücü amiraller diye geçiyor. Ben hala nasıl bir güce sahip oldukları tam kıstas alamıyorum. Şu ana kadar gördüklerimiz beni pek tatmin etmedi ve kıstas alamıyorum. Tam güc, sınırlarını zorlamış amiral neler yapabilir bilinmez. Hele meyve uyandırma özelliği karşımıza bol bol çıkmaya başlamışken. Amirallerin meyveleri serinin en güçlü meyvelerinden birileri. Bir de uyandırılmış halini düşünün.

Rogerın yarım attığı Oden, bir imparatorun hayatını karartıyor.

Hiçbir ortalama imparator bana göre bir Amiralle 2v1 atamaz. Amiraller boş adamlar değil. Fakat biz İmparatorlardan bahsetmiyoruz bu listedekiler bunlarında ötesinde adamlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık