Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
O kısım gözümden kaçmış, benim hatam. Ancak delil istediğime göre senin iddiana delil istemişimdir, cevap verdiğin iddiaya değil. WB'nin tek Garp'ı bile alamayacağına yani. Neyse, ben zaten bu üç ismi de denk görüyorum. Oda'nın dövüşleri sonuna kadar götürmeyip, net bir kazanan tayin etmemesi de bundan. Çünkü kim kazanırsa kazansın, güçten farklı unsurlar devreye girecektir.
Ben de eşit olduğunu düşünüyorum, Garp'ı da o yüzden teke tekte alamayacağını söylüyorum. Önceden beri de WB'den meyveyi çıkardığında yine Roger ve Garp'a aşağı yukarı eşit olacağını söylerim. Ama Garp gömen adama da WB gömüp cevap veriyorum sen iki kişinin arasındaki diyaloğa giriyorsun, benimki tutarsız da adamın dediği çok mu tutarlı? Ona da laf atsaydın bir şey demezdim.

Ben de eşit olduğunu düşünüyorum, Garp'ı da o yüzden teke tekte alamayacağını söylüyorum. Önceden beri de WB'den meyveyi çıkardığında yine Roger ve Garp'a aşağı yukarı eşit olacağını söylerim. Ama Garp gömen adama da WB gömüp cevap veriyorum sen iki kişinin arasındaki diyaloğa giriyorsun, benimki tutarsız da adamın dediği çok mu tutarlı? Ona da laf atsaydın bir şey demezdim.
3 Garp alır diyene cevap vermeye gerek görmüyorum şahsen.
Bir de önce Garp Wb'nin pekmezini akıtır diyen sen değil miydin ya? :D Neyse, uzatmayalım. Benim açımdan güç kıyasını aktardım zaten. Bununla ilgili çok sayıda mangadan delil getirebilirim.

3 Garp alır diyene cevap vermeye gerek görmüyorum şahsen.
Bir de önce Garp Wb'nin pekmezini akıtır diyen sen değil miydin ya? :D Neyse, uzatmayalım. Benim açımdan güç kıyasını aktardım zaten. Bununla ilgili çok sayıda mangadan delil getirebilirim.
Hangi yorumların üzerine yazdığımı ve sonrasında o yorumu alıntılayan kişiyi görürsen onu da niye yazdığımı anlarsın zaten.

Mangaka öyle düşünmüyor maalesef. Adam Denizciler ve Savaş lordlarının 4 Yonko oluşumuna beraber güçte olduğunu diyor. Beckman meselesine gelince neye göre amirallerle eşit seviyede olduğunu açıklayabilir misin ?
Dört yonkou denizcilerin içinden geçip travmatik etkiler bırakır. Aynı şekilde 3 yonkou da öyle. Dört yonkou dünya hükümetine denk güç olur ancak.

Hangi yorumların üzerine yazdığımı ve sonrasında o yorumu alıntılayan kişiyi görürsen onu da niye yazdığımı anlarsın zaten.
Senin aldığın reaksiyona göre mesaj attığını anladım. Ben de tüm muhabbete tamamıyla vakıf olmadığımı kabul ediyorum. Her daim olmak gerekmiyor tabi de, birbirimizi anladığımızı düşünüyorum. Böyle bırakalım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık