Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Tobiroppo dediğin bu, konuşmaya gerek yok, ezip geçiyor. Nika mevzusu olmasa uzamaz bile dövüş.

Ben de Jack bekliyordum aslında ama Oda'nın senaryosunda Jinbei 2 milyar seviyesi bir adam demek ki. YC1 bile adama hakaret olacağı için YC3 mevzusuna hiç girmedi Oda. Jinbei 2 milyar seviyesinde beklerken, Zoro ve Sanji onun yanına tırmanmış oldu.

Bakalım zaten Zoro'nun ve Sanji'nin Kral haki muhabbeti, Chopper'ın Domi antisi olması, Franky'nin güçlendirme almasına ek olarak Usopp'a da bir şeyler geleceği için Elbafta kim ne seviye ortaya çıkacak zaten. Şövalyelere de Omen basılacak işte, o yüzden onları o kadar ezdi Oda. Jinbei de alırsa güçlendirme burada alır, daha önce dediğim gibi şu an Hasır Şapka zayıflatması var üzerinde.

Şu Jinbei ölecek diye bekleyenler var.:oleyo2: Yancıyken öldüremediler, dövüşler başlayınca Hasır Şapka torpili varken nasıl öldürecekler.
Queen bunları yapabilir mi? veya King? Filo amirali bu herif üstelik, Aramaki gibi salatalık değil.
Hmm anladım ben senin mantığını ama ne bileyim ben Jinbei'i daha o dediğin seviyelerde göremiyorum, şöyle gidip delikanlı gibi Imudan bir tek bile yemedi. :D

Bakalım şimdilik Oda Jinbei orta seviyeye dahil etmiş gibi gözüküyor ama gelecek ne gösterir bilemem. :bilmem:

Domi Reversi’yi tek dokunusta iptal eden baska biri gordun mu hic hocam :) Roger ile Garp perisan olmustu lakin Chopper sifir efor ile iptal ediyor
Bundan bağımsız olarak ;

Yazar yazdığını unutmasa bizim bütün tayfa Rumble Ball kullanıyor olurdu. Kaidonun fazladan 6 tane daha formu olduğunu, tam zoan halinden katlarcakere büyük canavar formunun olduğunu düşünün. Ya da Nikanın böyle kendisinin bile kontrol etmekte zorlandığı canavar halini hayal edin.

Chopperdaki biyomühendislik icabında parameciaya bile katkı verebilir ama yazar unutkan ve basiretsiz olunca hikaye heba oluyor maalesef. Adam zoru başararak inovasyon dahisi Chopperı sağlık ocağı bandajcısına indirdi yazık cidden

Tobiroppo dediğin bu, konuşmaya gerek yok, ezip geçiyor. Nika mevzusu olmasa uzamaz bile dövüş.

Ben de Jack bekliyordum aslında ama Oda'nın senaryosunda Jinbei 2 milyar seviyesi bir adam demek ki. YC1 bile adama hakaret olacağı için YC3 mevzusuna hiç girmedi Oda. Jinbei 2 milyar seviyesinde beklerken, Zoro ve Sanji onun yanına tırmanmış oldu.

Bakalım zaten Zoro'nun ve Sanji'nin Kral haki muhabbeti, Chopper'ın Domi antisi olması, Franky'nin güçlendirme almasına ek olarak Usopp'a da bir şeyler geleceği için Elbafta kim ne seviye ortaya çıkacak zaten. Şövalyelere de Omen basılacak işte, o yüzden onları o kadar ezdi Oda. Jinbei de alırsa güçlendirme burada alır, daha önce dediğim gibi şu an Hasır Şapka zayıflatması var üzerinde.

Şu Jinbei ölecek diye bekleyenler var.:oleyo2: Yancıyken öldüremediler, dövüşler başlayınca Hasır Şapka torpili varken nasıl öldürecekler.
Queen bunları yapabilir mi? veya King? Filo amirali bu herif üstelik, Aramaki gibi salatalık değil.
Queen de King de Jack de yapar onu niye yapamasın ?

Yazarın kafasında güç seviyeleri tam oturmadığı ve hikayeye göre sürekli değiştiği için takip etmek ve sabit bir denklem kurmak zor ancak YC dediğin adamlar Marco ve Jozu örneklerinde görüleceği üzere dikkat dağınıklığı olmasa Amiral tutabilir diye gösterilen kişiler. Acein Kuzanı bloklaması da örnek gösterilebilir.

YClerle ilgili şuana kadarki yanılgı sadece bizim tayfanın düşmanı olarak çizilmelerinde yatıyor. Bizim tayfa illaki kazanacağı için rakip zayıf gösteriliyor. Dışardan bakıldığında ise Katakurinin Jinbeiyi yanında Luffy vs varken kovaladığını, Jackin 5 gün 5 gece boyunca kedi köpekle nefessiz kapıştığını, Marcoyu Shanksın, Kingi BMnin istediğini, Kingin yeteneğinin Seralara ve hatta belki IMe bile aktarıldığını görüyoruz.

Diğer taraftan yazar YCleri yüceltirken geride kalan Lordlar için de sürekli düzeltme yapıyor, en çöp Lord olan Crocoyu övüp 2 milyar ödül veriyor, Ivanın bana abi derdi benden çekinirdi dediği Kumayı hemde akılsız bir robotken fizandan getirip satürne vurduruyor, 2 yıl önce daha Acete takılan, daha öncesinde Fisher Tigerin yancısı olan Jinbeiyi gibi BMnin adamlarına övdürüyor.

Velhasıl OPta güç dengesi suyu bulanık, tarafsız bir adada tarafsız bir şekilde dövüş olmadan güç belirlemek mümkün değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık