AdamsunJoyboy Imu Liluy aşk üçgeninin fon müziği:
AdamsunJoyboy Imu Liluy aşk üçgeninin fon müziği:
Şu adamı görünce tüylerim diken diken oluyor. Bi bu bi Enel bir de Crocodile... Geri getirin abi bu adamı çok şey biliyor reiss.... Enel'i de aşağı indirin o da çok şey biliyor ve IMU ile atabağı bile olabilir.Joy Boy - Imu
![]()
BAA - Tayfaya davet edildi.Taş çatlasa Yc2 eder bence ve o bile olamayabilir.![]()

Hayir simdilik en guclu zoan Nika sonra Ragnir sonra Chopper’in meyvesi ondan sonra Niddhogr. Lakin Ragnir’in ne oldugunu ben hala cozemedimBu Loki'nin meyvesi en güçlü zoan mı şimdi ?
Bütün bunların arasında Chopper ne alaka ?Hayir simdilik en guclu zoan Nika sonra Ragnir sonra Chopper’in meyvesi ondan sonra Niddhogr. Lakin Ragnir’in ne oldugunu ben hala cozemedim
Domi Reversi’yi tek dokunusta iptal eden baska biri gordun mu hic hocamBütün bunların arasında Chopper ne alaka ?![]()
Bende zayıf demedimki Yc2 baya güçlü değilmi.BAA - Tayfaya davet edildi.
Punk Hazard
Dressrosa
Zou
Tüm Kek
Wano - Tayfaya katıldı, Zoro ve Sanji arasına yazıldı. YC1+ kabul edebiliriz artık Zoro ve Sanji'yi o yüzden Jinbei de YC1+ eder her türlü.
Egghead - Lucci dövüşü Zoro'nun YC1+ olduğunu ve 2 milyar civarında olduğunu gösteriyor zaten.
Elbaf - Jinbei, Franky ile denk resmedildi. Adam neredeyse serinin yarısında güç olarak yerinde saydı, o kadar güçlü orijinalde.