One piece'de irâde vardır.Reenkarnasyon saçmalığı yoktur.Hayır. Kehanetteki seçilmiş kişilerle sınırlı olur bu tarz şeyler.
Blackbeard (Davy D Jones), Luffy (Nika, Joyboy), Loki (Eski god of war) vb.
One piece'de irâde vardır.Reenkarnasyon saçmalığı yoktur.Hayır. Kehanetteki seçilmiş kişilerle sınırlı olur bu tarz şeyler.
Blackbeard (Davy D Jones), Luffy (Nika, Joyboy), Loki (Eski god of war) vb.
Peki öyle olsun.One piece'de irâde vardır.Reenkarnasyon saçmalığı yoktur.
Buggy ve adamları deyip geçme Zoriyi pıçaklamıştı reisler dkdkdkdk ondan da alt seviye bunlar djdjdjdjjdjdBuggy'nin east blue'daki adamları desek daha doğru olur.
Doğru diyorsun.Buggy ve adamları deyip geçme Zoriyi pıçaklamıştı reisler dkdkdkdk ondan da alt seviye bunlar djdjdjdjjdjd
Demediler. Orada ikisi de davul sesini duyduğu için Joy Boy'u anımsıyorlar. Ama Luffy'nin JoyBoy olmadığının bilincindeler.Yaniliyorsam duzelt hocam, Zunesha ve Emeth Joyboy geri geldi diye soylemislerdi dogru degil mi bu
Çok komik şeylere tutunuyorsunDemediler. Orada ikisi de davul sesini duyduğu için Joy Boy'u anımsıyorlar. Ama Luffy'nin JoyBoy olmadığının bilincindeler.

Bahsettiğin serilerde reenkarnasyon olayı zaten açıkca söyleniyor. Avatar serisini bilmiyorum onun için de zaten tam reenkarnasyon değil gibi dediler. Naruto serisindeki reenkarnasyon bile başka serilerdeki reenkarnasyona benzemiyor. Karakterlerin kişilikleri felan farklıydı. Bu Webtoon'larda işlenen reenkarnasyona bakıyorsun olduğu gibi eski hayatının bilinciyle karakterler reenkarne oluyor.Çok komik şeylere tutunuyorsun
Aang'a Roku mu diyorlar kyoshi mi ? Daha biraz önce yazdım kimse Naruto'ya da Hashirama demiyor. Hatta bu karakterlerle luffy nika benzerliğini kıyaslarsak nika ve luffy benzetmesi çok daha ağır yapıldı seride xD
Hayatında başka seri mi izlemedin yoksa fanlıkta sınırları mı zorluyorsun bilemiyorum artık
Nika= Gittiği yerleri özgürleştirip gülücük saçan savaşçı
Luffy= aynısı
Joyboy = aynısı
Yani aşağı yukarı ne olduğu belli de ben kabul etmeyecem diye inat edene de yapacak bir şey yok.